Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ponoć w technicznym była seria spice robiona
czysty i czysty do analizy kupisz w chemicznym tylko na oświadczenie
So enjoy life, you only get one
opalony chlopaczyna pisze: aceton techniczny kupić można w sklepie budowlanym
ponoć w technicznym była seria spice robiona
czysty i czysty do analizy kupisz w chemicznym tylko na oświadczenie
Czy ktos probowal konsumowac na etapie rozpuszczania w alko?
Zastanawiam sie nad takim polaczeniem, moze ktos juz ma jakies doswiadczenia:
jewuha 1g + spiryt 50 ml -> kroplomierz -> kostka cukru
alko chyba za malo zeby wplynelo na faze, dozowanie na poziomie kropli - brzmi niezle i nie wymaga dokladnej wagi..
ktos probowal tak?
ja połknąłem jwh-018 solo raz (~20-25mg, na palenie używałem wtedy ~10-15) i długo się wkręcało (ok 3h do mocnych efektów).
tylko nie wiem, czy nie za mało 50ml. ale spróbuj i najwyżej dolejesz więcej, jak się nie rozpuści w tylu.
So enjoy life, you only get one
Pzdr
Wtedy wyszłoby 25 gram suszu. Chce użyć JWH-073, czy w takich proporcjach jak piszesz, będzie robiło odpowiednio? Na pierwszej stronie wątku pisze że z grama 073 na 15 gram suszu będzie dobry sort, tak też chciałem zrobić. Teraz jednak się waham. A bardziej zależy mi na mocy niż na ilości, także kilka pytań:
15g suszu/gram 073 - ile osób jednorazowo odczuje max efekty tego syntetyku posiadając tylko 1 gram
25g suszu/gram 073 - jak wyżej...
Jak to jest z tym acetonem/spirytusem ? Chodzą różne opinie- mieszać wszystko razem? mieszać syntetyk z rozpuszczalnikiem, a potem popsikać jakby "aerozolem" ? I ostatecznie jaki rozpuszczalnik wybrać......
pozdro
edit:
nie na początku tego a na początku tego wątku http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 68;nocount
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.