Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 744 / 29 / 0
1)Zmniejsz dawki do minimum.
2)Odmierzaj dawki z dokładną wagą.
3)Obserwuj róźnice w działaniu, jeśli reakcja się powtarza. Prawdopodobnie ten kanna nie jest dla Ciebie, lub fluorowce źle wpływają na Ciebie.
4)Zastosuj mieszankę o małym stężeniu.
4)Odstaw na pewien czas i obserwuj pracę serca.

Podobne doniesienia, możesz znaleźć w tym temacie Efekty uboczne i szkodliwość
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 44 / 8 / 0
po alko kardiofaza jest duzo mniejsza jesli o to chodzi
  • 623 / 44 / 13
Ja polecam suplementacje magnezem i potasem. Nieraz miałem kardiofazę, która po zażyciu potasu znikła bądź się zmniejszyła. Można też pić melisę.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 351 / 12 / 0
Z jedzeniem tego radze uważać bardzo bo ja po dawce 2x tyle co do palenia miałem megafazę 12h +/-.

:*)
  • 53 / / 0
do zasypiania najlepsze jest zwykłe akb-48. słabe, wywołuje senność i serce mocno nie przyspiesza nawet przy dużych dawkach i najlepiej do tego jogurt pitny albo sok bananowy (musi być coś gęstego) na suchość w ustach. A na ograniczenie wjazdu na serce po 5fakb48 przez 5 miesięcy ciągu nie udało mi sie znaleźć sposobu. tylko tyle że im większa tolerka tym słabszy i jak sie dopala po trochę to tż chyba troche osłabiało ten efekt
  • 205 / 2 / 0
Jest banalny sposob. Najpierw bierzemy dawke taka aby tylko poczuc. Ot malego bucha. Czekamy nastepnie az sie rozbuja tak z piec minut i dopiero przyjmujemy docelowa dawke. Nie ma wtedy tego jeb w klacie nagle. Lupie ale o wiele mniej.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 53 / 0
GBL zmniejsza puls i ciśnienie, tylko żebyście z kanna nie wjebali się w rozpuszczalnik. <old>
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Kode do kanna :)
wolna molekula
#mops
  • 70 / / 0
tak jak pisali przedmówcy, serce zaczyna mocniej bić jak się za szybko spali dużą ilość
rozłóż sobie to jakoś w dłuższym czasie, nie spalaj docelowej dawki na bucha.
  • 177 / / 0
Też swego czasu miałem okres, że ciągle po spaleniu czułem jak serducho napieprza, co strasznie psuło faze. Pomogło mi zmniejszenie częstotliwości palenia i zwiększenie aktywności fizycznej ( zwłaszcza bieganie ) Wiem, że lipne rady zwłaszcza dla jaraczy kanna, gdyż po sobie pamiętam jak kompletnie nic nie robiłem pożytecznego paląc regularnie, ale no opisuje tylko swój przypadek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.