Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 3 / 0
Pytanie konkretnie odnośnie 25C-NBOMe, ale wiąże się pewnie z całą grupą związków tego typu. Czy osoby, które wcześniej nie miały jakiegokolwiek kontaktu z narkotykami mogą z jakiegoś powodu w ogóle nie odczuć działania 250mcg, czy może ma to związek z bardzo niską samoświadomością w kwestii odmiennych stanów? Bardzo jestem ciekaw ponieważ spotkałem się z czymś takim, chociaż ja zdecydowanie czułem efekt, co prawda nie powalający, ale dawka również do powalających nie należy.
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 3129 / 26 / 0
Całkiem możliwe, dla wielu 250mcg jest dawką progową, niektórzy zapewne w ogóle jej nie poczują.

Jest tez opcja, ze częśc substancji się zmarnowała podczas nieumiejętnego przyjmowania.
High, how are you?
  • 5299 / 104 / 0
Jestem ciekaw pierwszych badań, na które receptory i jak mocno te nowe, naćpane dwacki działają. Jeśli kiedyś będę miał okazję znowu zapodać 25C to ni chuja, 750mcg o ile nie 1mg idzie na bank. Tylko żeby nie było - ja lubię czasem masakrę se zrobić w kuku na muniu i nikogo nie namawiam do podobnych ceregielów
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 41 / 11 / 0
Parę godzin temu zapodałem ze znajomą po 500 mcg 25C i powiem tyle, że cienko, jedynie samopoczucie mi sie poprawiło i lekko naspidowalo, było inaczej ale nie widze w tej substacji niczego ciekawego, oprócz jej lekkości :)
Moge również podejrzewać, iż takie słabiutkie działanie spowodowane jest dwa dni temu zakończonym z sukcesem %-D 3 dniowym maratonem z DOI.

Wracam do tryptamin bo tam jedynie widze coś sensownego :finger: :heart:
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2010 przez primalcode, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3129 / 26 / 0
25C uchodzi raczej za zabawkę, spróbuj 25D, tylko bez tolerki...
High, how are you?
  • 1718 / 9 / 0
3 dniowy maraon z DOI? Jeden karton codzien? Tolerke musisz miec wyjebana w chuchu i jeszcze troche.

Dzien wczesniej tripowalem na 2C-P, a na nastepny raz zazylem karton DOI 3.5mg, minimalna poprawa humoru, i inny odbior "swiatla" (lamp). Tyle z dzialania.
  • 1558 / 18 / 0
widać że to noob..
  • 1876 / 23 / 0
:D , pilleater 25D-NBOMe jak i 25C-NBOMe są silnymi agonistami receptora 5HT2a.
  • 2775 / 39 / 0
Re: 25C-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: BS »
Od razu widać że pill kolor zmienił %-D
@primalcode: pamiętaj że tolerancja krzyżowa występuje pomiędzy wszystkimi agonistami 5ht2a, także tryptaminami. Ciągi na psychodelikach nie mają uroku. Wiem bo przerabiałem :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
Ja mogę tylko potwierdzić.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.