Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 33 / 0
http://www.herbapis.pl/tonisol-serotoni ... ,p807.html

Polecam ten specyfik do wzmacnianai fazy :]

Zawartosc tryptofan, wzmacnia faze o jakies 1.5x sprawdzane wiele razy
  • 2362 / 31 / 0
Fajnie, ale fazę po jakim związku? Jeżeli po psychodeliku, który nie działa jednocześnie jako uwalniacz serotoniny to gratuluję miłego placebo
BS
  • 39 / 1 / 0
osoba bez doświadczenia bez problemu może zażywać 1,2 25C-NBOMe na papierze i liczyć na przyjemnego tripa
  • 827 / 3 / 0
Chyba Ty! :) Nie powiedziane, że dla każdego będzie to przyjemny trip:)
Miej dystans
  • 1876 / 23 / 0
Co nie zmienia faktu ze 1,2 mg to odpowiednik gdzies 600 ug donosowo wiec o so chodzi?
  • 1513 / 27 / 0
Ostatnio też się nad tym zastanawiałem - coraz większe dawki są na kartonach. Na początku dużo delikatniej obchodzono się z dawkami. 500mcg 25c i 800 25d a teraz dostępne zazwyczaj 1.2mg i 2.8 co rodzi pewne poczucie niepewności czy dzielić czy nie (bo i na forum dużo mniejsze początkowo było podawane).

Mam też takie 2 pytanka (bardziej do ogólnego, albo do uwzględnienia w faq bo wydają się to być istotne kwestie);

Jak wygląda bodyload, ciśnienie (ogólnie obciążenie ciała,serca) przy 1.2 25C i 2.8 25D p.o. (pod policzek) tak w przybliżeniu. Czy będzie dużo mocniejszy niż w przypadku np 20mg 2C-E. (ogólnie info o bl w faq by się przydało)

Czy jest sens zarzucać 25I 1mg bez cyklo? (doustnie zrozumiałem że nie ma sensu ale do nosowo lub p.r.)

Do faq/dawkowania można by też dopisać przybliżone czasy działania.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 31 / 0
ak wygląda bodyload, ciśnienie (ogólnie obciążenie ciała,serca) przy 1.2 25C i 2.8 25D p.o. (pod policzek) tak w przybliżeniu. Czy będzie dużo mocniejszy niż w przypadku np 20mg 2C-E
Dla mnie zdecydowanie mocniejszy od 20mg 2c-e
BS
  • 194 / 2 / 0
Ja po 600ug pod dziąsło prawie nic nie poczułem poza bardzo słabym wyostrzeniem kolorów i znaczną poprawą humoru. Myśle że 1,2mg dla świeżaka było by odpowiednie.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1522 / 73 / 0
Dawkowania na pierwszej stronie są podane dla donosowej drogi administracji, nawet jest to wytłuszczone. Na dziąsło jak chcesz przyjąć to tamte dawkowania przez 2 pomnóż - to też zostało napisane.
tekst powyżej =/= prawda
  • 20 / 1 / 0
a można 25C-NBOMe walić i.v.? kwasy tak administrowałem
[łyżka wody, w nią papier, ogień i bul bul, potem do pompki, studzenie, strzał i w kilka minut inny świat - krócej tylko działało]
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.