Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
nie mogę znaleźć tu odpowiedzi, więc w imieniu cierpiącego kolegi zapytam- czy komuś 25c zasponsorowało dłuższe kłopoty czysto fizyczne (psychicznie jest ok)? kolega brał 6 dni temu, do teraz ma skoki ciśnienia, gorączkę, a do tego jest osłabiony. normalnie je i śpi. proszę o szybką odp :)
  • 5 / / 0
Witam, mój kolega przyjmuje leki Nimesil oraz Dicortineff, czy może spożyć 25C bez obaw?
  • 1081 / 32 / 0
receptory serotoninowe sa w miare bezpieczne bez wiekszych wariacji, moze poprostu jest chory
  • 418 / / 0
Ankara pisze:
nie mogę znaleźć tu odpowiedzi, więc w imieniu cierpiącego kolegi zapytam- czy komuś 25c zasponsorowało dłuższe kłopoty czysto fizyczne (psychicznie jest ok)? kolega brał 6 dni temu, do teraz ma skoki ciśnienia, gorączkę, a do tego jest osłabiony. normalnie je i śpi. proszę o szybką odp :)
Napisz potem czy się poprawiło/pogorszyło.
Ω
  • 452 / 2 / 0
Nimesil i dicortineff nie wchodzą w jakieś interakcje z 25c. Jak dobrze się kolega czuje to śmiało.
  • 4 / / 0
zielonywojownik pisze:
Ankara pisze:
Napisz potem czy się poprawiło/pogorszyło.
niby czuje sie już na 93% (ale dopiero po takim czasie).
akurat po tym epizodzie miał jakieś badania sportowe i raz jak jechał na badania miał wszystko idealnie, po czym po paru godzinach tak mu się pogarszało, że jechał na pogotowie, a tam po badaniach zabraniali mu nawet chodzić, tak było źle.
z opisu nie wydaje mi się, żeby dostał coś innego. no cóż, już sie nie dowiemy, ważne, że chłopak żyje i ma sie dobrze.
pozdrawiam :)
  • 22 / / 0
Zakupiliśmy 25C, tak wyszło jest dostępne w Polsce i zależało nam żeby jak najszybciej przyszło.
Nie mamy doświadczenia, wiek +-35, najcięższy z nas to około 110.
I tu pojawia się pytanie czy Blotter 1x1cm 800mcg wystarczy na jedną osobę? czy może lepiej zarzucić 1.5 blottera?
Czy może lepiej wziąć jeden blotter a jak mało poczesze zarzucić jeszcze 0.5 blottera?
Uwaga! Powyższy ciąg znaków został wygenerowany losowo.
  • 28 / 1 / 0
Czy tylko ja zauważyłem spadek mocy kartonów 1mg od dobrze znanego vendora może to tylko kilka "trefnych" kartonów dostałem? Jak u was? Zamawiane tydzień temu.
  • 177 / 1 / 0
Dorzucanie podejrzewam nie ma większego sensu, ze względu na ekspresową tolerkę. Z dawką ciężko powiedzieć, dla niektórych 800mcg to już dużo, więc na pierwszy raz dla rozeznania polecałbym właśnie jeden blotter.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 42 / / 0
Jeśli nie macie doświadczenia to ja bym się przychylał do opcji 800ug. Mam takie podejście żeby na pierwszy raz zapoznać się z małą dawką, to RC, tak naprawdę nigdy do końca nie wiadomo czym może zaskoczyć dana substancja, mimo że przez wielu już sprawdzona i mamy o niej sporo informacji. Dorzucanie nie ma sensu, prawdopodobnie kolejna dawka nie podziała.

Na pierwszy raz brałem 650ug i byłem zadowolony, nie był to co prawda pełnowymiarowy psychodeliczny trip, ale działanie było wyraźne.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.