Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
Widzieliście listę nową w ustawie o pierdoleniu narkomani ?

Wieczny odpoczynek racz dać alfie panie
A ustawa niech się rozleci
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 384 / 28 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: Nivea »
Alfy nie szkoda,ale tryptaminki ehh

Takich postów nie pisać, to zwykły spam :old:
pill@
  • 295 / 3 / 0
Po 150 mg kodeiny, piwie i 30 mg 5 MAPB mogę wziąć trochę alfy? Nie podbije mi specjalnie ciśnienia? Mam aktualnie 160/100 puls 100, straszny niedosyt po tej kosmicznie małej dawce mapb ale boje się o serce. Edycja:
-------------------------------------------------------
Rozkurczowe spadło o 10 reszta pozostała taka sama kształtuje się więc to 160/92 i tętno 100.

Dobra poszło dwa razy po nie wiem 5 mg? może więcej i zadziałało, przestałem być tak kurewsko senny jak wcześniej, wyraźny alfowy ( Nie waliłem alfy od maja) speed i niestety delikatny wjazd na serducho. Jednakże zauważmy jak niewielkie ilości danych substancji w miksach wystarczą aby wywołać pożądane efekty - cóż za oszczędność! Po godzinie 5 mapb się rozkręcił i niedosyt minął zupełnie, jestem kurewsko dumny z uzyskanych wyników przy takim wkładzie środków.

Btw. Po wertowaniu hyperreala ortografia i składnia strasznie dostają po dupie, szczególnie czytając posty ModyfikowanegoBigos'a - czego z reguły staram się nie robić :rolleyes:
ohohosialalala
  • 488 / 60 / 0
czas zrobić przerwe od alfy bo raje po 100-150mg wchodzą prawie nie odczuwalnie juz.
2-3g dziennie idzie a to za dużo juz chyba...
  • 87 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Leguś »
Ja odpocznę po ostatnim czytaniu tej jebanej nowelizacji.
"I wtedy mógłbym rzec: trwaj chwilo,
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
  • 92 / 1 / 0
Tyle się tutaj naczytałem o psychozach, a moim zdaniem wypada lepiej od pente (znacznie).
Pierwszy szczur ok 13:00, od wtedy co jakieś 2,3 albo cztery godz. kolejny w kluka.
Myślę, że do 15 połówa zejdzie i konćzę badania. Chcę się wyspać, żeby zacząć analizę kolejnych legalnych związków %-D

A co do efektów fizycznych to pod koniec działania każdej dawki, dość mocno da się odczuć puls.
Ale mnie jak i większości nautów boli zjazd psychiczny, ten wiadomo do najprzyjemniejszych nie należy. Jak Jak dobrze, że wymyśliliśmy piwo!

A propos psychozy jeszcze, jak by co żadnej nigdy nie doświadczyłem... jedynie "lekkie 'zwidy i omamy" kiedyś kończąc mini cug robiąc 3g penta przez 48h, mocno upaliłem się wtedy pod koniec i zaczęła mnie denerwować nadinterpretacja dźwięków z otoczenia, ale tak miewam i po samej bace, to też nauczyłem się o dobrze ignorować. ( ale o czym ja tu pisze, zwyczajne efeky THC:DD)

PS. Kto wie, może się jeszcze zaskoczę :listen: ,ale póki co trzeba spróbować wapo :]
  • 295 / 3 / 0
No musiałem sobie przypomnieć poszło 150 mg w dwie noce + mnóstwo innych zabawek.
Alfa niszczy każdą fazę w miksach, przebija wszystko i wyłazi na wierzch, a KGB i GESTAPO za rogiem już czekają.

Po tym nie da się zrelaksować - jak można walić to w ciągach? :scared:
Jestem przekonany, że największa ostoja spokoju zacznie mieć schizy po kilku nockach
Bla bla, ze najwięcej plusów daje właśnie w ciągach - paranoja
----------------------------------------------------------------------
Przeczytałem swoje posty z maja o ciągach jakoby one ukazywały to co najlepsze z tej substancji. - to bzdura, paranoi nabawi się każdy, widzę efekty schizogenne
ohohosialalala
  • 92 / 1 / 0
Jakby to żreć na okręte to jasne. Jak dla mnie to zabawka czysto rekreacyjna, nie wyobrażam sobie być w ciągu i walić to miesiącami... ogólnie stimy, mają zastosowanie 99% rekreacyjne, muszę mieć wolne żeby sobie czilować z alfą. Toż to odurza człowieka dość mocno, łeb zawieruszony, meksyk pod kopułą.
Nigdy władka nie miałem okazji próbować (sam mnie kiedyś znajdzie:). ale po doświadczeniu z bk rozumiem dlaczego niektórym tak tęskno do efektu "clear head" Hmmm, to może znaczyć, że fetę chętniej bym "przy nadużywał" niż bieda ketony.

Jeszcze nt. waporyzacji:
Jakoś nie nie doświadczyłem fajniejszego dziania, może tolerka wymaga już solidnej porcji kryształu, ja na próbę zrobiłem dość sporo, z 15-20 mg, na oko ma się rozumieć.
Lubię wciągać do nosa, po prostu... jak wielu z resztą, a ten smród z wapo przejebany, bleh. Jakbym miał dopalać co 30 min to bym wolał się już położyć spać..

Ogólnie wszystko co miało być powiedziane na ww tematy już powiedziane zostało, mogą spokojnie bawić się w kotka i myszkę w delegalizację. A my wkrótce poznamy ciekawe analogi :]
  • 858 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: 885 »
JEZUSIE DROGI KURWY MIELISCIE RACJE

alfa TO JEST TO CZEGO SZUKALEM %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 596 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tilan »
885 Przygotuj się na ciężki zjazd po alfie, ona z tego także słynie ;p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.