Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
jeśli nie zauważyłeś - w każdym wątku o popularnych substancjach jest masa ludzi spuszczających się nad zajebistym działaniem (lub dla równowagi narzekających że "magia" znikła), nic w tym wyjątkowego i masz rację, produkowanie się jest niepotrzebne, nie licz że ktokolwiek będzie ogarnięty całe życie.
Wiesz co się stało z ogarniętymi ostatnio nie? Na pewno wiesz.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
przestancie pierdolic pustymi frazesami ktorymi kreujecie jakies poglady ktore potem jakis swiezy osobnik lyka szukajac rzetelnych informacji :/
Liczyłem na empatię i rozmowność którą udaje mi się osiągnąć na ketonach, jednak bez bolesnych zjazdów. Czy po prostu GBL na mnie nie działa w ten sposób, czy muszę przerobić więcej ml?
Czytałem o tym że GBL może zacząć działać inaczej po przerobieniu odpowiednich ilości. Nie znalazłem jednej żadnej konkretnej informacji na ten temat. Przerobiłem już trochę i stąd moje wątpliwości. Peace :-)
angrybrads1 pisze:co ty wiesz ? bo sam tworzysz bezsensowne konglomeraty, piszesz jak bys rozumy pozjadal a sam nie wiesz co jest 5 w gblu i ghb, jeszcze pare dni temu pisales jak on to na ciebie nie za bardzo dziala wiec sie nie wypowiadaj...
Mój prywatny tip - nie angażuj się tak emocjonalnie w posty na forum, choć można mi pozazdrościć moich konglomeratów i czasem wzbudzi to u niektórych zawiść ;).
Uznam to za twoją chwilową słabość koleszko - wypij giebla i problemy ustaną :).
EDIT:
Aha, sort z Sigma-Aldrich na oświadczenie, gdybyś był ciekawy.
ale zaraz zaraz, czyli wiesz na stowe ze pil giebla, malo tego wiesz ze z niczym nie mieszal i nic innego nie bral nie pil ? a na ciebie dziala zle bo poprostu dziala zle a ty umiesz go NORMALNIE pic , dawkowac i przerobiles pare ml zeby organizm sie przystosowal.....
"Może są i tacy, którzy wyglądają po nim inaczej niż pan z filmiku." - noo tak bo ludzie biora GBL/GHB latami i wszyscy to widza, bo to przeciez widac, prawda ? tak jak u Pana na filmiku, tylko inni poprostu udaja ze nie widza, szef w pracy, rodzina, przyjaciele, oni WIEDZA I WIDZA ale siedza cicho.... wez skoncz :wall:
nie chce kolejnej osobie udowadniac jak gleboko jest w dupie, nikt mi za stracone nerwy nie zaplaci.... w sumie nerwy to pikus bo czas jest tu najdrozszy...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.