Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
bla bla bla gdzie niepojawi sie watek o popersie to juz wyskoczy 3-4 plytko myslacych ludzi i pierdoli ten farmazon ze to dla gejow
jesli ktos jest zydem i nosi spodnie reebok to ty niemozesz ich nosic bo tez bedziesz zydem ??
jak ktos pali bucha i rozjebie sie na psach to jak ty palisz bucha znaczy ze jestes frajerem ??
sam jestem ciekawe dzialania popersa i se zamowie niedlugo z allegro tylko nie te polskie taboo te imitacje tylko zagraiczne np rush amsterdam itp i pierdoli mnie to ze jakis gej tam tego uzyl czy cos
  • 32 / 2 / 0
Popieram sram na tych geji i rowniez jak bede zamawial to nie polska imitacje tylko cos zagranicznego w sumnie to sie niezle podkrecilem na to na baletach zlapie mnie jakas zwalka lekka niuchne sobie i chyba sie zrobi milej:D
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NH3 »
Z tego co gdzieś kiedyś czytałem poppers jest zabroniony w wiekszości państw UE, również w Holandii. Te "polskie imitacje" nie są takie złe. Osobiście lubie na jakiejś imprezie podczas tańca sobie niuchnąć - daje chwilowego kopa :). Pozdrawiam.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbek »
co ty NH3 pierdaczysz?? poppers z tego co mi wiadomo jest legalny wszędzie. pierwszy raz kupiłem w sex shopie 10ml za 40pln, a teraz sam go robie, akurat cacham z buteleczki 30ml cała pełniutka:D za odczynniki na 1litr trzeba zapłacić ok 30zł, wiec chyba nie powiecie ze sie nie opłaca??
  • 217 / 1 / 0
Testowałem Poppersa nic nadzwyczajnego. Zwykle niezły na dyskoteki np. do alkoholu, lub innych używek. Poza tym to środek bardzo silnie żrący i łatwopalny. Powinno się go zażywać poprzez nasączanie jakiejś szmatyki, cZy chusteczki. Niestety przeważnie ludzie prosto z buteleczki go walą. Co szkodzi o wiele bardziej. Ktoś mi mówił, że jest również dostępny w sklepach motoryzacyjnych jako środek do czyszczenia głowic czy coś takiego. Wie ktoś coś o tym?
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbek »
:nuts: tak, jest to płyn do czyszczenia głowic ale magnetofonowych. dostępny jest w sklepach elektronicznych
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 802 / 29 / 0
Rodzynka pisze:
Nie prawda, ja wiem dla kogo został stworzony poppers (a w zasadzie azotyn amylu czy tam butylu ;) )
Dla osób które zatruły sie cyjankami ! Gdyby był tylko dla pedałow to w ksiąze do preparatyki organicznej środków leczniczych z 1970 roku nie byłoby opisu syntezy a jest :P
uzywaja go i geje i hetero :-D ..raz tatuowalam geja ktory chwile przed dziargaiem (bal sie bolu)nawachal sie tego...tak mi sie wiercil na fotelu ze myslalam ze szlag mnie trafi..jego chlopak tez sie nawachal i zaczal nam totalnie juz przeszkadzac(gzil sie do niego jak kot w rui)stwierdzilam ze wtakich warunkach niebede pracowac ...zawinelam caly sprzet i wyszlam niekonczac-potem sobie winnym studio dokonczyl.geje uwielbiaja poppersa...i w sexshopach to oni najczesciej go kupuja ;-)..wiem ze slyszenia mam duzo znajomych gejow.(tych kupujacych i tych pracujacych w sexshopach)
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2006 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 2 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Giacomo »
Jak juz gdzieś napisałem, weźcie swoją kobiete, łyknijcie dobre Extasy, zacznijcie robić to co najpiękniejsze na świecie, a jak bedziecie dochodzic to wciagnijcie ( nieprzerywając ruchów biodrami ;) ) gruuubą dawke popka. Przeżycie nie do opisania. Ci co nie mają kobiety niech spróbują z ręką :D

Ja używam Reds'a, ostatni na dole po prawej na stronie: poppers.pl. Kiedyś udało mi się niuchnąc 30 ml, różnica w odczuciu spora, dostępność mierna, niestety...
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.