Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 10 / 0
Ehhh cwaniacze bo w duckduckgo sprawdziłem..;P i tak wychodzi że amyl to to samo co pentyl, a że dużo częściej amyl pojawia się w "zagranicznym" szukaniu dlatego stwierdziłem że to bardziej "amerykańska" forma.
  • 369 / 13 / 0
Tylko, że ta grupa to grupa 3-metylobutylowa, a nie n-pentylowa.
  • 507 / 10 / 0
Ehhh amyl jest równoznaczne z pentyl, nic nie wspomniałem o izomerii ;P i amyl nie oznacza grupy n-pentylowej, samo amyl oznacza tyle że jest 5 atomów węgla dokładnie to samo co pentyl a izomeria to już 2 bajka ;) i isoamyl to to samo co isopentyl podobnie sec-amyl/sec-pentyl. a n-amyl to samo co n-pentyl.
isopentyl- to też grupa 3-metylobutylowa.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tech »
X Ultra Strong ja go testowalem, bania dobra ale szybko paruje :D
Uwaga! Użytkownik Tech nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Opisz jaka jest bania, bo mój pure gold poszedł w pizdu, a chcialbym kupic sobie nowego ;)

albo rush, albo xultra albo moj ukochany trzepacz tauro
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bugi »
Cześć, mam pytanie, mieszkam w usa i poppers wąchałem z kolegą który przywiózł z czech, chciałbym sobie taki sam zakupić i właśnie zamówiłem to http://www.nitropoppers.com/index.asp?P ... &ProdID=11 i czy możecie mi powiedzieć czy to jest akurat to co chce?
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: biotyk »
Popieram koncepcje Micklena. Widać, że koleś zna sie na rzeczy.

Ja mam inne pytanko - czy ktoś orientuje się w jaki sposób legalnie można sprzedać różnego rodzaju poppersy wyprodukowane przez siebie? Może nie koniecznie jako poppers :-p
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Wczoraj po raz pierwszy zakupiłem z kolegą popersa..... Boska rzecz... jazda krótka ale aż cię rozpierda.a.

NAPRAWDE FAJNE
Destination Unknown
  • 5299 / 106 / 0
Chyba zainwestuję :D Trza nowych rzeczy próbować zwłaszcza gdy śmieszne są...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 200 / 1 / 0
biotyk pisze:
Ja mam inne pytanko - czy ktoś orientuje się w jaki sposób legalnie można sprzedać różnego rodzaju poppersy wyprodukowane przez siebie? Może nie koniecznie jako poppers :-p
Jako środek do czyszczenia głowic magnetofonowych, etc. Gdzieś widziałem takie zastosowanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.