Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Bautzen, Goerlitz, Drezno ale spokojnie mogę podjechać, herbata na pierwsze IV potrzebna. Ktoś?
  • 2 / / 0
Czy jest ktoś z Hamburga lub okolic kto poratował by dobrym skunikiem? Będę wdzięczny i napewno się odwdzięczę :)
  • 1 / / 0
Jakaś mota w Ludwigshafen?
  • 7 / / 0
Witam moje pytanie jest następujące czy jest a jak tak to jak wyekstrahować sam Tylidin z połączenia z naloxenem ponieważ dostalem receptę l4 na dłuższy czas i chciałbym przyjąć rekreacyjnie choć właśnie kolega mnie uprzedził że te drugie zbije działanie pierwszego w jakimś większym stopniu
  • 1 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Patros11 »
Ktoś może pomóc z emką i paleniem w Monachium?
  • 0 / / 0
siema mieszkam w niemczech GV macie pomysl jak znalesc se kontakt mieszkam w malym miasteczku i ogolnie zeby znalesc kontakt to zeby mnie nie ojebali ani nikt mi nie sprzedal kosy jak ktos chcialby razem zajarac piszcie
  • 2 / 1 / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: totoro33 »
Tez Monachium , z tym ze do zapytania dorzuce mojega faworytka mefke.
Jakis kontakt w Monachuim bo umre z nudy?
  • 31 / 8 / 0
Jak wygląda sprawa w Stralsund?
  • 1 / / 0
Od paru tygodni jestem w Saksoni i bardzo ciężko z kontaktem, może ktoś ma jakieś knajpy albo coś tego typu gdzie znajdę coś

Przeniesiono do odpowiedniego wątku — CATCHaFALL
  • 99 / 12 / 0
ma ktos pomoc jakies ketony albo psychodeliki w dortmundzie?
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.