Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Brał ktoś amfę w formie plasteliny (oryginalna nazwa to jest pasta) z Niemiec/Holandii ?

Podawana czystość jest dosyć atrakcyjna - 60-70%

Kupował ktoś to, jak wrażenia?
  • 4 / / 0
zalezy na jaką realną czystość trafisz, pierwszo miałem taniej ale nie było to niczym szczególnym, tak to była pasta, a następnie zapłaciłem 1/3 drożej i to już było coś godne polecenia, kazdy ze znajomych byl z tego zadowolony, ponadto to nie byla juz taka pasta tylko znacznie bardziej odparowane, kolor żółtawy, pasta (tańsza) wyglądała jak serek wiejski.
  • 26 / 3 / 0
najlepszy stuff. Jest amfa tzw leniwa, bo producenci jej nie susza tylko sprzdaja ja tak jak wyjdzie w ostatniej fazie produkcji czyli polplynnej. Po wysuszeniu zostaje ok 40% wagi, a na tych 40% sie chodzi jak krolik z reklamy duracela
  • 1180 / 5 / 0
A jak faza? spokojna, czy chce się latać (pobudzenie ruchowe)? Jacek ile tego ładujesz na start?
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 26 / 3 / 0
siema
po setce zapierdalalem, a po dwoch to latalem. Faza typowo stymulujaca czyli taka jaka powininna byc 1klas amfie. Zejscie wychodzilo jako zmeczenie, nie jak po naszej polskiej ulicznej, ze jest mega zrycie z pomyslami samobojczymi
  • 34 / 1 / 0
kolega próbował 80% i mówił, że nie ma porównania w ogóle do tego co w Polsce chodzi. Po wysuszeniu dość puchowate i dużą objętość ma. Na zachodzie sprzedają pasty w różnych stężeniach, ponoć znajdzie się nawet koło 20%.
Co do działania to podobno wywala z butów i potrafi trzymać kilkanaście godzin (w tym wypadku 18godzin po ok. setce). Tyle usłyszałem... No i cena nie wygórowana.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.