Slyszalem tez, ze mozna dostac sterydy :)
Czy to prawda?
Jade za pare dni do Grecji do pracy wiec te informacje sa mi potrzebne :)
Ewentualnie moge komus cos przywiezc.
Bede wdzieczny za odpowiedzi.
PS: czy nie ma problemu z przewozem lekow do innych krajow? (w moim przypadku z Polski do Grecji i z Grecji do Polski).
PS2: W jakiej cenie tam jest ziolo?
Opiaty podawane droga i.v mnie nie interesuja wogole -> moje doswiadczenie z opiatami to kodeina wzieta dwa razy doustnie,za kazdym razem zero efektu, pewnie jeszcze receptory mam niewyrobione
gdzies wyczytalem (moze nawet na tym forum) ze w grecji benzo sa bez recepty, czy to prawda? bylbym wdzieczny za nazwy lekow. musze sobie jakos uprzyjemnic prace, cale wakacje bede robil.
moze jest tam jakis lek z DXM?
Kurcze, szkoda ze wczesniej nie pomyslalem bo jeszcze zarobilbym na sprzedazy acodinu :).
Tam to pewnie nie uzywaja tego.
Dostep do internetu na szczescie bede mial, wiec nadal czekam na nazwy lekow z informacjami jakie substancje zawieraja :)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.