Po dzisiejszym robię przerwę
- potencjal wizualny tej substancji ma wyraznie wieksze pole do popisu o okreslonej porze doby (dzien/noc) czy jeden chÓj nie ma roznicy i tak rozpierdol hehe?
- nie wiem, jakies rady wskazowki sugestie? (we 3 po 10mg na lebka, jeden qmpel dotychczas dwa rodzaje papierow ostatnio 25mg mahometa, drugi qmpel te same papierki jakies piguly ketamina na wyspach ale w tym takim 'klubowym' wydaniu ze sie tak wyraze...zastanawiam sie czy temu drugiemu nie zasugerowac z 8mg, bo te papiery chyba tylko raz i nie wiem czy nie jeden tylko itd...hmmm)
p.s. o, i jeszcze jedno mi sie ofcoz przypomnialo - jak ostatecznie najlepiej przyjac? chusteczki/kapsulki, najezykowo jak tryptaminki, rozcienczyc wypic/rozcienczyc 30mg w alko i poodmierzac strzykawkom onom?
- i kolejne hehe : skoro substancyjka ta moze sie ladowac i ze 2-3h, to...mozna po spozyciu przypalic? bedzie to mialo jakis wplyw na glowny trip na jego poczatkach i/lub pomoze cos na bodyload ewentualny?
- ktos spijal na tym jednego browarka po przyjeciu czy powstrzymac sie totalnie dopiero na zejscie jak juz?
- z tym drugim ziomkiem upewnilem sie dokladniej : jadl dwa razy papiery, ale mowi, ze tak naprawde nigdy go jakos kosmicznie nie wygiely, sredniawo, grzybki niby tez szamal ale tez raczej w ilosciach ze kolory dopiero lekko sie wlaczaly bez masakry i miazgi itd...to co...lepiej zeby zostal przy np. 8mg? czy jechac 10 na zasadzie, ze zawsze lepiej miec wyrazistsze wspomnienia?:)
30mg na trzech
ciagle sie zastanawiam czy qmplowi co tylko dwa razy jadl papiery i grzyby zawsze w mniejszych ilosciach, ze krotko mowiac nigdy go wizualnie nie wyjebalo w kosmos i sam ocenia te doswiadczenia jako sredniawki, czy sugerowac mu tez 10mg czy moze narazie tak z 8 ? decyzje ostateczna zostawie jemu po prostu, ale jakbyscie radzili? niby hardcore najfajniejsze wspomnienia zostawia, ale tez zeby sie nie przejechac zbytnio hehe:> 8 tez da mega efekty i wlaczy na mase wizualki teoretycznie?
zarzucimy pewnie jakos kolo 18-22, ~20 i papa do rana przypuszczam:)
bedziemy najpewniej na outdoorze, ale tak zeby cos oswietlenia bylo w okolicy = polecany wczesniej polmrok;D
jako ze piszecie o kosmicznym odbiorze muzy i synestezji, ale np. z boomboxem nie chce nam sie szlajac haha, to chyba kazdy ubezpieczy sie w playera i sluchawy i po prostu jak ktos odplynie totalnie to se siada i zamyka sie w swiecie dzwiekow jak zechce, jak akurat dajemy rade to jakas wspolna interakcja bez muzy itp, zloty srodek taki:P
a i tak wszystko wyjdzie w praniu
- w jakiej ilosci wodki rozpuscic te 30mg? 30ml styknie? taki sposob gwarantuje najdokladniejszy podzial czy rownie dobrze oszamac w chusteczkach aka spadochronik?:>
- zna ktos przypadek zeby 2C-x na kogos nie zadzialalo jako jego pierwsza tego typu fenyloetyloamina albo wogole pierwszy haloonopsychodel?
- po spozyciu byc moze plan, zeby przyjarac i ewentualnie wypic po jednym piwku...tak zeby zabic ta ewentualna godzine/dwie oczekiwania no i jakos zminimalizowac bodyload...przejdzie?:>
cpuniki doradzcie chociaz w ktorejkolwiek kwestii, bo sprawa pilna moze byc hehe:)
z gory thx:*
U mnie bodyload jest mniejszy niz po 2C-E moze dlatego ze 2C-E wchodzi bardziej inwazyjnie a 2C-P potrzebuje tych 3 h na rozkrecenie. Te piwo to najlepiej wypic tak po 2 h od zarzucenia zeby przeczekac ten najgorszy moemnt ktory zaczyna sie mniej wiecej w 1 h i konczy po godzinie :)
Jak dla mnie jest to substancja naprawdę głęboka, mająca potencjał i gorąco ja polecam ; )
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.