Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 403 • Strona 41 z 41
  • 116 / 10 / 0
Miał ktoś okazje przyjmować 25mg oralnie? Zastanawiam się nad zaaplikowaniem takiej dawki na wesele, nie chce żeby było zbyt psychodelicznie tylko bardziej w stronę empatii, może stymulacji.
%-D
  • 4920 / 859 / 0
@lvckyy Ja to jadłem bardzo dawno temu, pamiętam że było lajtowe w takiej dawce ale szczegółów nie pamiętam... Zdecydowałeś się na to wesele zarzucić?
  • 2974 / 1638 / 35
Re: 2C-D
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
2C-D dwa sorty biały w dawce 5 do 15 mg poprawa koncentracji uwagi i jasności umysłu. Tego bym oczekiwała od substancji do pracy delikatnie mówiąc lekki kop umiarkowana energia oraz przejrzystość umysłu.
Brązowy sort do 10mg podobnie powyżej już psychodeliczny.
Według mnie to kwestia zanieczyszczeń. Kwestia też indywidualna jak w całej grupie 2c.
Czas działania 3-6h w moim przypadku.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Posty: 403 • Strona 41 z 41
Newsy
[img]
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

[img]
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.