Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 419 / 2 / 0
Re: 2C-C
Nieprzeczytany post autor: Shmerz »
Dwa pytanka
Przeżyję bodyload ok. 30 mg 2C-C na koncercie, czy ciśnienie na różne otwory ciala będzie za duże i muszę poczekac w domu?
Dzień po ścierwieniu 2cc zadziala jak Bozia przykalala? A po beta-ketonach?
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 2881 / 302 / 0
Re: 2C-C
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Shmerz pisze:
Dwa pytanka
Przeżyję bodyload ok. 30 mg 2c-c na koncercie, czy ciśnienie na różne otwory ciala będzie za duże i muszę poczekac w domu?
zapodnie 2cc dzień po 2cc nie zadziała jak bozia przykazała ale kurwę magdalene by zadowoliła
ale kurwa magdalena wzdycha nad każdym
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 144 / 24 / 0
Shmerz pisze:
Dwa pytanka
Przeżyję bodyload ok. 30 mg 2c-c na koncercie, czy ciśnienie na różne otwory ciala będzie za duże i muszę poczekac w domu?
Przy 30mg bodyload objawiał się u mnie i znajomych jedynie niepokojem i dyskomfortem cielesnym bez zbyt dużego parcia na otwory ;) Najwyraźniej czuć było mdłości, jednak i tak nie było to mocno dokuczające odczucie. Spokojnie można było zająć się w tym czasie rozmową i ignorować je.
Dzień po ścierwieniu zadziała z pełną mocą, po beta ketonach też, ale nie jest to wymarzone setting.
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 451 / 14 / 0
to jak z tolerancją u tej substancji ? podobnie jak u 2C-D ? 1-2 tygodnie ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 766 / 136 / 6
Zostałem potężnie zaskoczony! Zero bodyloadu, znakomity bodyhigh i estetyczne, bogate wizuale to coś, co w połączeniu ze sobą w odpowiednich proporcjach może dać idealny drag imprezowy. Tripowałem z dwójką kompanów, do dziś szczęki bolą nas ze śmiechu, a umysły sprawiają wrażenie "ostrzejszych" niż zwykle. Dawka 40mg. podanie oralne. Jeśli ktoś szuka alternatywy dla wszechobecnych NBOMe'ów czy ketonów, to 2C-C będzie dlań wyborem idealnym z uwagi na niezwykle naturalne i nieinwazyjne działanie, co w świecie 2C-x nieczęsto się zdarza. Jedyną przeszkodą może być tutaj sedatywne działanie związku, jednakże bez problemu można je zniwelować, po prostu ruszając się. Niemniej skłania ku leżeniu na łóżeczku i delektowania się tym cudownym stanem. Nie polecam miksować z kannabinoidami, ponieważ paradoksalnie niwelują one euforię i chociaż wzmacniają efekty wizualne, to niestety zabierają też stan ostrego jak brzytwa umysłu. Jeżeli zaś o psychikę chodzi, 2C-C inicjuje stan przyjemnej nietrzeźwości w której gdzieś głęboko kryje się nadtrzeźwość - gry słowne, inteligentne dyskusje to coś, do czego ów związek nadaje się idealn

Ładowanie do peaku trwa ok. 45 minut, sam szczyt jest dwugodzinny, aby powoli opadać przez następne 4-5h. Drobne pozostałości utrzymują się w moim przypadku do 12h. Jednym słowem - ideał. Tuż obok 2C-D i TMA-6 to najlepszy wybór dla miłośników przepychu fraktalnego, dzikiego śmiechu i podkręconej inteligencji, które wypływają z rozpływającego się w rozkoszy ludzkiego ciała :heart:

Notka miała być dłuższa, ale mnie wylogowało i nie zapisało tego, co naskrobałem.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 234 / 7 / 0
Przeze mnie ta substancja znajduje sie na drugiej pozycji zaraz po 4-AcO-DMT, ktore tak rownie dobrze sprawdza sie jak wspomniales 2C-C - drug imprezowy... Zaraz pod nimi 2C-D...

Moze maly Off, ale jednak najpiekniejszy pazur 2C-C pokazalo w mixie z homet'em... :) Wachlarz efektow fraktalizaji i rozwarstwiania i ukolorowania nie do zapomnienia... Enjoy... ;)
  • 38 / / 0
Czy ponad dwuletni roztwór alkoholowy 2C-C trzymany w szczelnie zamkniętym naczyniu, w zacienionym miejscu, zachowa swoje właściwości i nie zaszkodzi nikomu po podaniu?
Wiem, ze jest trwały i w ogóle, ale u nikogo z forum chyba tyle nie poleżało :D Nikt nic nie pisał, więc wolę się upewnić.
  • 234 / 7 / 0
Badz pionierem... Najpierw sprawdz na sobie, 1/3 dawki, odczekaj 2-3h... Po tym czasie juz wszystko bedziesz wiedzial, czy roztwor jest wart zainteresowania oraz podawania innym... Pozdro ;)
  • 3206 / 176 / 0
Skoro alkoholowy to nie powinno było nic się stać.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 8 / 0
Jeśli nie zmienił barwy to 'raczej' jest w porządku...

Testuj sam jestem ciekaw :-D

Doprawdy chyba nikt tak długo roztworu nie trzymał haha
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.