Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 2897 / 613 / 10
10 lutego 2019canonkod pisze:
Jeśli ktoś nagle stracił kontakt z paulocoelho albo dziwi się, że nie ma go na czacie/forum to niestety ale nie żyje.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2897 / 613 / 10
15 marca 2019ZX pisze:
MrMagnificus zmarł 01-03-2019. Wielokrotnie wspominał, że wkrótce umrze i że chce się zabić. Mial 34 lata.
  • 2897 / 613 / 10
18 marca 2019ZX pisze:
Ktoś właśnie wszedł na czata i z konta magella napisał, że odszedł o 6 rano i jutro jest pogrzeb o 14. Dopytałem się czy to faktycznie chodzi o niego czy to nie jakiś cytat, a ktoś napisał, że zmarł i że nie żyje.
Magell to musiał mieć dużo rzeczy na sumieniu.
Pisze, że jest jego córką i tata miał zator.
  • 2897 / 613 / 10
11 maja 2019XxoDARKoxX pisze:
Destiny zmarł wczoraj 10.05.2019 mój były kolega brat jedej z moich ex , bardzo dużo ćpał wiele rzeczy naraz całkiem odjechał , cóż mogę powiedzieć Witek spoczywaj w pokoju, od dawna nie miałem z nim kontaktu , oficjalna wersja jest taka że się otruł, miał na koncie kilka prób samobójczych w tym jedną udaremnioną przezemnie. nie znam więcej szczegółów .
  • 2897 / 613 / 10
19 maja 2019GermanDoll pisze:
Nozer nie żyje. Popełnił samobójstwo
  • 2897 / 613 / 10
25 maja 2019STR88 pisze:
W ogóle to warszawski ćpun aka xxxzzzxxx nie żyje. Czekałem na jakieś potwierdzenie tej wieści i zapomniałem zaktualizować tego wątku.
Więcej informacji w temacie dyskusyjnym.
  • 2897 / 613 / 10
18 lipca 2019STR88 pisze:
Nie żyje @Vida.

Pokój jego duszy.
  • 2897 / 613 / 10
22 lipca 2019morpho pisze:
Nie żyje użytkownik Bartoni. W zeszły wtorek był pogrzeb.
  • 2897 / 613 / 10
01 września 2019WildCat pisze:
Jeśli ktoś kojarzy użytkownika "vart" to odszedł z naszego świata chwilę po ostatnim logowaniu się na forum sob maja 13, 2017 2:05 am
  • 2897 / 613 / 10
02 września 2019twsoul71 pisze:
17.07.18 zmarł użytkownik @apceinocnupc
Ledwo 20 lat miał, a przygoda z opioidami zaczęła się pod koniec września 2017. Co go zabiło? Bezobjawowe zapalenie płuc prawdopodobnie wywołane przez thiocodin, bo właśnie jedynie co żarł to thiocodin, a potem mak i benzo pokroju alpry i etizolamu. Głupio trochę bo nic nie miał w życiu, nawet znajomych poza internetem. I przez te miesiące niewinnego uzależnienia było widać z dnia na dzień pogoń za chemią. Za mocniejszymi wrażeniami i opioidowym/benzodiazepinowym odcięciem od rzeczywistości, pod koniec było to widać gdzie szaleńczo zaczynał okradać apteki jedna za drugą. Szkoda mi go bardzo, ale mam nadzieje że teraz jest mu lepiej niż w takim hujowym życiu jakie miał.
Zablokowany
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.