Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
A ja uwarzam to za odruch Pawłowa, a nie żadne wywyzszanie się. Rozpieszczony jest bydle a nie psyche z prędkością światła. Zreszta nie wiedziałem żeby neurony kontaktowały sie przez fotony tylko przez impulsy elektryczne. Mo·ze o czymś nie wiem. Dobry temat do rozważań kwantowych haha czy psyche to światło :moody:
  • 4024 / 375 / 953
Słuchaj, ten pies upierdoli Cie w gruby palec od nogi nim go zobaczysz i jeszcze się obrazi. Jak to nie jest psychologia kwantowa, to ja nie wiem co jest.,.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Ty, no od dawna wiadomo, że chinczyki chcą przejąć władze nad światem, ale nie przypuszczałem, że będa to robić za pomocą psów, które odgryzają duże palce. A na jaką wysokość jest w stanie podskoczyć? Do krocza dosięgnie?
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
Jeżeli to pies kwantowy, to jest on przy kroczu I dużym palcu jednocześnie. :scared:
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 953
Jakby na golasa iść to pewnie tak, bo mam wrażenie, że atakuje najbardziej wysunięte punkty.

Albo w sumie, racja, Euler trafnie był zauważył.,.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2235 / 8 / 0
mozna mowic o kwantach ze kazdy z nich znajduje sie jednoczesnie WSZEDZIE. Skoro tak to prawdziwa rzeczewistosc jest zbiorem wszelakich mozliwych ich konfiguracji,a swiadomosc ludzka niejako wybiera te z konfiguracji z ktorych sama wynika. Jednakze nie jest do nich uwiazana dzieki czemu w stanach psychodelicznych staje sie tozsama z innymi modelami universow. W koncu mozna ujac ludzki umysl jako taki wlasnie zbior pewnych stanow kwantowych. Druga rzecz to to ze ujmujac rzeczywistosc mechaniaka kwantowa docieramy do obszaaru o ktorym nie mamy pewnosci czy nie jest tylko czczym modelem matematycznym. A moze wlasnie nim jest. Czyzby caly nasz fizyczny wszechswiat wylanial sie w istocie z czegos co jest abstrakcyjne w stosunku do niego,czyzby wylanial sie z PUNKTOW M A T E M A T Y C Z N Y C H jakimi sa kwanty? I oto docieramy do obszaru w ktorym materia staje sie tozsama z idea a ta z duchem.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie obczajacie jednego. Pies ma to co wy tylko mniej węziej. U nas jest więcej elementów, więcej możliwych wyników. I takie samo wasze kontrolowanie zachowań jak i psa, może najwyżej pies nie myśli o procesie podejmowania decyzji i nie pyta wprost "dlaczego".
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 8 / 0
dzieki temu ze posiadamy"cos wiecej" mozemy obejsc"wewnetrzne psy"jakimi jestesmy na codzien. Mozemy w PELNI byc SAMOSWIADOMI.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
..::Abli::.. jesteś bardzo mądry ;)

A tak w ogóle to skąd wy możecie wiedzieć, w jaki sposób pies postrzega świat? xD
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
Jestes bardzo madry
Znasz lepsze okreslenie?
Od malego jak mi mowili "jestes madry", "filozof" a mialem 6 lat szlag mnie trafial.

Wierzycie,ze za istota jazni stoi mechanika kwantowa?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.