Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 7 / 0
A tam gdybanie.

Jest masa ogólnie dostępnych trujących substancji chemicznych, które ktoś może dodawać m.in. do napojów, potraw serwowanych w przeróżnych punktach gastronomicznych.

Zaprzątanie sobie tym głowy, może sprawić, że poranna jajecznica na boczku przy kawie z mlekiem nie będzie tym samym czym była niegdyś.

Lepiej zastanów się nad tym, jak bardzo źle jest z Tobą, że założyłeś konto na forum dla ćpunów.

Słonik.
Energia kosztuje.
  • 594 / 36 / 0
Rosjanie w 2002 uzyli prawdopodobnie sufentanyl i remifentanyl na podkładzie z halotanu :)
t. rusofil specjalista
  • 493 / 105 / 0
24 grudnia 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:
UWAGA. ŚMIERTELNIE TRUJĄCE MACZANKI 1:50 KRĄŻĄ PO NASZYM KRAJU! TWOJE DZIECI SĄ W NIEBEZPIECZEŃSTWIE!
ale ....ja nie mam dzieci !!!!
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 714 / 48 / 0
Po co kurwa rozpylać substancje psychoaktywne po sklepach?

W Wielkiej Brytanii dopiero co był proces ciapatego, co chodził z preparowaną mieszanką biologiczną (kał, mocz itp) i rozpylał po sklepach spożywczych, galeriach ...
  • 567 / 53 / 0
StrangeloveDr pisze:
Po co kurwa rozpylać substancje psychoaktywne po sklepach?

W Wielkiej Brytanii dopiero co był proces ciapatego, co chodził z preparowaną mieszanką biologiczną (kał, mocz itp) i rozpylał po sklepach spożywczych, galeriach ...
Po co!? Zapytaj wariata... Kto może wiedzieć co takiemu kretynowi do łba wpadnie
Predzej martwy niz slaby
  • 837 / 78 / 0
Człowiek z wrogimi intencjami mógłby w ten sam sposób użyć np. NBOMów, albo wielu innych substancji.

Słyszałem, że w Kolumbii zdarzają się rabunki z pomocą skopolaminy, którą dmuchają ofierze w twarz. Potrzeba matką wynalazków :-D . Nie trzeba RC, ale dzięki nim możliwości trochę się rozszerzają.

Przez takiego pojeba (po ataku) zdelegalizowaliby wszystko :-D .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 216 / 39 / 0
Przy któreś większej delegalizacji miałem taki pomysł żart, że skoro nie można już czegoś posiadać to zostaje to tylko wjebać do wisły a przecież takie 100kilo nbomów mógłbym sparaliżować kraj na dłuuugi czas.

Przez TORa można kupić broń i pograć w Hatred w realu, można kupić broń bilogiczną na pewno gdzieś i iść do byle jakiego lotniska. Jakby kogoś wkurwiły te delegalizacje to zapewne by otruł tych co pisali ustawę. Nie przesadzajcie tymi opio poza ulką nie da się nawet popełnić samobójstwa, te fentanyle to obok fentanylu nie stały xD

Rampage - [Sandy Warez]
https://youtu.be/4dVBg5QAq3Y

Hatred - "Human Shields" Gameplay Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=odVLkr6g-hI
Brevik kurwa xD :gun: :gun: %-D %-D :gun: :gun:
GIS i NFZ to przejebane by mieli jakby to USA było.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 127 / 13 / 0
Tylko ciapaty by na to wpadł. Jak chcesz zrobić komuś krzywdę, to robisz to w pełni świadomie, rękami, narzędziami. Zrobić Anfo też każdy umie, albo silną mieszankę wybuchową. Przez takich ludzi, nie a raczej przez tych co się boją i ufają w słowo z telewizora mogą nam wpierdalać miliardy praw, które szkodzą wszystkim w miarę myślącym ludziom i powstają to coraz gorsze drugsy do testowania, bądź na głupią broń musisz mieć pozwolenie i bez odpowiedniego zasobu gotówki nie dostaniesz. Pomijam fakt zrobić samemu i się bawić, bo to easy, ale cię podpierdolą bojąc się o społeczeństwo, będąc w nim jeszcze bardziej nikim.
Odnośnie tego newsa, o utracie pamięci po fentanylu to potwierdzam. Czułem się, jakbym obuchem dostał i zero pamięci wstecz w większej dawce(800ug sniff) z preparatu. Tym prócz leczenia bólu, to się życie skraca, w stanach terminalnych, błogość to dodatek. Brakuje czegoś zrobionego pod przyjemność(nie brałem uli i heroiny, chyba.. chuj wie, niby to speed nasączony metadonem był). PST działa o wiele lepiej niż te fentanylki z netu. A jak zrobić takie w mleku i zmielić ziarna przed, to 0.7-1.5kg klepie zajekurwabiście. mak pewnie słaby, ale.. od święta można. Do tego makowiec, bo mak się nie marnuje, jak przy kwasku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.