Tutaj jest pierwszy rozdział liczę na informacje zwrotne od was moje kochane narkuski : https://tinyurl.com/5n8j3tdt
2026 sty 04, 16:32 - scalono / surv
No to ja. Akurat my się znamy bardzo dobrze ale chyba z rok mnie tu nie było xD
2026 sty 04, 16:50 - scalono /surv
podajesz link Z G-oo-gle nasz system go zmienia na duckduckgo zmień hosting na jakiś inny
Ja się nigdy tym nie flexowałem bo w jakim towarzystwie się tym poflexujesz
Chyba tylko na odwyk i w psychuszce
Niemniej miło Cie widzieć.
Miałeś tysiące alterow typu palce w Natalce , eva braun
Życzę Ci zdrowia i szczęścia. Obyś wziął żyć w swoje ręce i wpakował w to dużo dobroci
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
04 stycznia 2026Reanimated pisze: Siema jestem jednym z top 30 użytkowników forum który utracił dostęp do konta. Zakończyłem właśnie 20 letni maraton na alkoholu, lekach i narkotykach i na odwyku napisałem książkę.
Tutaj jest pierwszy rozdział liczę na informacje zwrotne od was moje kochane narkuski : https://docs.duckduckgo.com/document/d/ ... p=drivesdk
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.