Co do magnezu to faktycznie zalecana dawka 400-500mg. Więc podciągne na 3 razy.
Memotropil mam ochotę zwiększyc przy samej maturze do 3600-4800 dziennie i acespargin do 500mg x3 ( coby sobie neurony pojadły
Warto jeszcze jakieś witaminki do tego brać ? (acespargin zimniejsza wchłanianie wit b12)
aktualny set jaki od jutra zacznę :
Piracetam ( 1200-1200-0 )mg
Acespargin ( 250-250-250 )mg
Magnez ( 100-100-100 )mg
- Piracetam x3 po 1200 mg (najlepiej Nootropil)
- Centrum 2x1
- bezpośrednio przed uczeniem się 6 tabletek lecytyny 1200 mg zapite połową litra wody z rozpuszczoną farmaceutycznie czystą dekstrozą/glukozą (5 nieprzesadnie kopiastych łyżek stołowych). Np. tą z Treca. Na pusty - 2 godziny po ostatnim posiłku - brzuchol. Wchodzi 15-20 minut. Trwa 2-3 godziny.
Totalnie nie uzależnia, jedynie po dłuższym czasie psychicznie u słabych duchem.
Efekty: znaczne przyspieszenie i rozjaśnienie myśli. Zdolność większej koncentracji uwagi. Poprawa pamięci.
Black Lotus pisze: - bezpośrednio przed uczeniem się 6 tabletek lecytyny 1200 mg zapite połową litra wody z rozpuszczoną farmaceutycznie czystą dekstrozą/glukozą (5 nieprzesadnie kopiastych łyżek stołowych). Np. tą z Treca. Na pusty - 2 godziny po ostatnim posiłku - brzuchol. Wchodzi 15-20 minut. Trwa 2-3 godziny.
Może dziwnie to zabrzmi ale w nauce pomaga mi też jakieś słabsze benzo , jak wezmę z rana .. Pomaga bo ogólnie zawsze mam taki straszny natłok myśli i skupić się na niczym nie mogę . A tak to odczuwam wyciszenie , mogę wreszcie się skupić , nie przeszkadza mi tak tyle myśli ..
Dawniej uczyłem się też po kofeinie , ale szybko urosła mi na nią tolerancja i teraz tylko pomaga przez 30min a potem senny się robię .
Dobra też jest yerba , troszkę pobudza i przyjemniej się uczy..
Uczyłem się też po efedrynie parę razy , ale już tego nie tykam , robi się przyjemnie przez 2h a potem mdłości , ból głowy , najchętniej by się poszło spać , a zasnąć nie da rady
Myślę też żeby zamówić trochę guarany i przetestować . Pomocny mógłby być też piracetan , adipex(?) . No i feta, narobiłem sobie na nią ochotę a dostępu nie ma ale może to i dobrze :-) ...
Aaa i jak nie zapomnę :cheesy: to łykam też codziennie 1200-2400mg lecytyny ale czy to coś w ogóle pomaga .
Myślę też żeby zamówić trochę guarany i przetestować . Pomocny mógłby być też piracetan , adipex(?)
Aaa i jak nie zapomnę ]
Piracetam działa owszem, i to w specyficzny sposób. Pomaga się skupić nad tekstem ( ale ten efekt uzyskałem dopiero po opierdoleniu 2-óch blistrów memotropilu 1200mg <_< )
Acespargin jest jeszcze bardzo dobry pomaga skupić się nad czytanym tekstem i lepiej ogarnąć wszystko i poukładać w czapce.
A co do lecytyny to coś napewno daje ( chyba tylko co 5mg bimanolu
Żeby nie było że czcze gadanie, albo że was chce otruc :P zamieszam fotki
[ external image ]
Zestaw na cało dzienne nauczanie się :
rano ( między 8 a 10 )
piracetam 1200mg (1tab)
multivitamia 1 tab
lecytyna 1200mg
magnez 240mg
Acespargin 250mg (1tab)
Południe (czas zakuwania) między 14 a 20
Acespagrin 250mg
Piracetam 2x 1200mg
glukoza ( około 20-30 g )
magnez 240mg
lecytyna 2x 1200mg
jogurt kawowy z mlekovity
Spokój i koncentracja wymagana
wieczorem po 22 nie idze zasnąc należy zjeść 10-20mg zolpa
Uwaga NIE PALIĆ WOGÓLE bo zamula na maxa.
[ external image ]
10 mg winpocetynki i pare ciekawych ziolek....gdy lykalem do tego jeszcze piracetam to leb mnie bolal...
ksionc pisze: dla zdrowego człowieka donepezil jest bezużyteczny.
...
chętnie bym to oddał chorej sobie która musi ten lek zażywać ale niby gdzie i komu?
Oxan może ty się orientujesz ile muszą płacić za ten lek chore osoby i jeśli to jest znaczna kwota to gdzie mógłbym go oddać aby się jeszcze mógł komuś przydać?
Mi tez przykro, że nie przyda się mnie.
Spróbuj oddać do szpitala, na oddział psychiatryczny albo neurologiczny - tam mogą chętnie przyjąć.
Mi tez przykro, że nie przyda się mnie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.