Nie wiem czy temat który poruszam jest odpowiedni do tego działu dotyczy bowiem leku który jest stosowany też na uzależnienia od opiatów, proszę o przeniesienie go jak jest zaklasyfikowany niepoprawnie. Lek jest szeroko stosowany w leczeniu uzależnienia od alkoholu (mój przypadek), jak i opiatów dlatego postanowił założyć temat w tym dziale. Dodam tylko, że opiatów nigdy nie próbowałem
Otóż mój problem z tym lekiem polega na tym, że leczę uzależnienie od alkoholu i marihuany i lekarz polecił mi taki lek jak naltrekson. Niestety odczuwam liczne skutki uboczne tego leku, w tym mdłości i wymioty (biorę aviomarin przed by je zbić), brak apetytu i bezsenność. Lekarz zalecił mi stosować go popołudniami, abym nie musiał się męczyć przy jedzeniu obiadu jak to zwykle bywało, ale za to mam mega problemy ze snem- zasypiam dopiero koło 4 w nocy, mimo że biorę leki- trittico, hydroksyzyna czy inovane.
Mam pytanie jakie macie doświadczenia z lekiem naltrekson, jak długo go stosowaliście ? I jakie skutki uboczne zauważyliście i jak sobie z nimi radziliście ?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.