Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Normalnie palę chociaż nie jakoś dużo to te kilka fajek na dzień pójdzie.
Na fazie nie palę bo UP.
Zaznaczone, że palę.
Pozdrawiam,
M.
A jak się sfazuje dobrym brownem to szlug smakuje wtedy idealnie i moge jarać jeden za drugim .. i prawie wszyscy moi znajomi browniarze tak mają
Ale chwile po strzale to zawsze musiałem mieć szluga ( i pewnie kazdy kto pali tak ma ) i nikt mi nie wmówi ze nie ... hehe
czarny3211 pisze:Ale chwile po strzale to zawsze musiałem mieć szluga ( i pewnie kazdy kto pali tak ma ) i nikt mi nie wmówi ze nie ... hehe
Co istotne palę tylko po opiatach, stymulantach, niektórych psychodelikach, no i po alkoholu. Normalnie do fajek mnie nie ciągnie, chyba, że ktoś pali w moim towarzystwie... ale kiedyś ktoś jarający obok mnie bardziej mnie nakręcał na fajkę, teraz (gdy jestem trzeźwy) to mi już tak nie przeszkadza...
Lotnik pisze:To ja Ci spróbuję wmówić, znam sporo palących opiatowców którzy przy podaniu i.v. nie palą, a już szczególnie na wejściu bo chce im się wtedy rzygać. Znam też takich którzy przy kodeinie/tramalu p.o. odmawiają papierosa bo ich najnormalniej w świecie cofa, bodaj dwie spośród tych osób znajdują się na tym forum.czarny3211 pisze:Ale chwile po strzale to zawsze musiałem mieć szluga ( i pewnie kazdy kto pali tak ma ) i nikt mi nie wmówi ze nie ... hehe
Lotnik pisze:To ja Ci spróbuję wmówić, znam sporo palących opiatowców którzy przy podaniu i.v. nie palą, a już szczególnie na wejściu bo chce im się wtedy rzygać. Znam też takich którzy przy kodeinie/tramalu p.o. odmawiają papierosa bo ich najnormalniej w świecie cofa, bodaj dwie spośród tych osób znajdują się na tym forum.czarny3211 pisze:Ale chwile po strzale to zawsze musiałem mieć szluga ( i pewnie kazdy kto pali tak ma ) i nikt mi nie wmówi ze nie ... hehe
Ok ok zgoda
Aa i nie mówie ze w czasie wejscia jaram . Przecież wejscie nie trwa nie wiadomo ile chwila i tyle .. A nie podaje sobie helu i trzymam od razu w tej samej chwili szluga w ustach nie ? tylko pukne odczekam z 5 min i wtedy musze mieć szluga .. kumasz ?
elo!
Lotnik pisze:(...) Znam też takich którzy przy kodeinie/tramalu p.o. odmawiają papierosa bo ich najnormalniej w świecie cofa, bodaj dwie spośród tych osób znajdują się na tym forum.czarny3211 pisze:Ale chwile po strzale to zawsze musiałem mieć szluga ( i pewnie kazdy kto pali tak ma ) i nikt mi nie wmówi ze nie ... hehe
Palę szlugi od 13 lat, ale po kodzie zwyczajnie mi się nie chce, pewnie to zależy od indywidualnych uwarunkowań receptorowo - jakichś tam.
Jak byłem w ciągu, to potrafiłem palić 40g paczkę tytoniu przez miesiąc albo dłużej.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.