Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli jesteś w stanie, to spróbuj poeksperymentować z ograniczaniem i zobacz, czy ma to pozytywny wpływ na erekcję. Nie jestem miłośniczką faszerowania facetów sildenafilem, ale w pewnym wieku czy okolicznościach też można wziąć to pod uwagę, zwłaszcza patrząc na dostępność, w przeciwieństwie do podobnych ułatwień życia dla kobiet zafundowanych jednocześnie przy zniesieniu Rp na sildenafil... Musiałam sobie posarkać. Powodzenia, jakkolwiek to nie brzmi.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
03 stycznia 2020Hardkorjp pisze: Mam dość wstydliwe pytanko, wale opio już z 2 lata, ostatnio zdarzają się ciągi na h 3-5 dniowe, a potem 2-3 dni przerwy. Od kilku tygodni wcale nie czuję podniecenia, a podczas dwóch ostatnich stosunków opadł mi po prostu w trakcie. Czy zmniejszenie częstotliwości brania mi pomoże? Choruje od 4-5lat również na ciężką depresję co pewnie także ma wpływ. Czy jezeli zacznę brać opio załóżmy raz w tygodniu to mój sprzęt wróci do normy? Jeżeli muszę rzucić je calkiem to jestem gotowy to zrobic, kocham moją kobietę i nie chce jej stracić. Nie chce być inwalidą, ale także niezbyt wyobrażam sobie życie bez opio, chciałbym grzać chociaż raz w tygodniu.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.