Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Micklen pisze:
Tylko czekac aż pojawi się betaketonowy talidomid. Powodzenia.
Czyli, że co? Nie będzie się nadawał dla kobiet w ciąży? Chyba żaden betaketon się nie nadaje.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Ogólnie chodzi o takie właściwości, które już po pierwszym zażyciu nieodwracalnie spierdolą Ci organizm.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 375 / 4 / 0
No to porównanie do talidomidu jest zupełnie chybione, bo ten środek to akurat na płód szkodził, zdrowy facet może to jeść łyżkami.
W ogóle to jaki drag czy RC nieprzedawkowany nieodwracalnie spierdala organizm po pierwszym zażyciu? Jest coś takiego? Rozumiem ostrożność, no, ale nie wpadajmy w histerię, te prochy nie są radioaktywne.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 13 / 0
Jeszcze nie ma takiego betaketonu. Ale fantanyli i alfa-metylofentanyl były kiedyś zanieczyszczone takim gównem.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Dobry przykład M-B. Da się zaprojektować taki beta-keton-dzieło-zniszczenia ;) Trzeba jedynie operować na właściwościach hipotensyjnych tej grupy związków.

EDIT: Tak w ogóle to dzięki za jasną i szczerą odpowiedź na mój usunięty post. Trochę fanatycznie ona brzmi, ale chyba zaczynam Cię rozumieć. Wspomniałeś kiedyś, że sam jesteś ojcem. Później zaprzeczyłeś. Grasz w niebezpieczną grę, ale Twój plan ma sens. Chodź człowiek w nim jest tam gdzie tak naprawdę jego miejsce w hierarchii stworzeń żywych - najniżej. Beksiński chciał oglądać zagładę w wygodnym fotelu, a jego syn wolał popełnić samobójstwo, mówiąc mniej więcej coś takiego: "Wolę się zabić, niżeli cały czas siedzieć na kaktusie, wiedząc, że i tak wpadnę w ten wodospad (...)". Ja mam nieco inne sposoby na zaspokojenie podobnych potrzeb do Twoich.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 2 razy.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 375 / 4 / 0
Nie twórzcie z prostych rzeczy intelektualnych labiryntów. Wszyscy umrzemy to wiadomo, jedni wcześniej inni później, jedni wyniszczeni mniej inni bardziej. A używając beta ketonów z odpowiednimi przerwami da się to życie sobie trochę umilić i chyba za bardzo go nie skrócić.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 834 / 11 / 0
Uwierzyłeś w iluzję :)
  • 375 / 4 / 0
[quote="Reez"]
Uwierzyłeś w iluzję ]

Być może, zależy o czym mówisz. Co jest iluzją wg ciebie? Że wszyscy umrzemy, czy że można sobie ketonami nie skrócić bardo życia?
  • 1854 / 215 / 37
Taki cytat z dzisiaj : "One definite - and for me rather important - difference is that mephedrone made me feel very horny and yet utterly incapable of an erection. So the girlfriend actually quite liked it - hours of attention for her obviously. But the naphyrone had the same horny effect, but with a monster erection to go with it."
Brzmi ciekawie...
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 507 / 10 / 0
Bodzi0 co do talidomidu... miałem tu na myśli jego podstępne działanie, dopóki nie urodził się kadłubek talidomid świetnie spełniał swoje działanie, czyli stabilizował hujowe nastroje kobiet w ciąży. "Rozumisz'??? A nie to czy załatwi Cię od 1mg czy też nie. A teksty w stylu... bo przecież nie sa radioaktywne odnosząc do tego co napisałem wyzej możesz w kanał wsadzic. Bo dany betaketon może byc najbardziej wykuriwstym cudem na ziemi i w ogóle zwały nie powodowac, ale zastanowisz się nad tym co pisze dopiero wtedy jak pewnego dnia obudził bys się tylko z możliwością ruszania gałkami ocznymi i słuchania ;) RC nie przechodzą długich testów na zwierzętach jak leki pod okiem geniuszy zatrudnionych w działąch "R&D" farmacji, itd itp itd itp. Można by uznac to co robią młodociani chemicy do parafrazy poczynan duzych naukowców bawiących się genami. "Ha mogę sobie w domu RC porobic i ludziom popychac bo umie i mam kolbe" bez głębszego pomyślunku... co gdyby?

I pamiętaj że nie jesteś w gimnazjum tak więc nie uzurpuj sobie władzy do tego kto i o czym ma pisac i mówić, bo osobiście wolę intelektualno-filozoficzne wywody ćpunów niż pustotę i tandetę głupszych ćpunów. Choć domyślam się skąd ta niechęć... niektórych myślenie boli.
ODPOWIEDZ
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.