Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / / 0
Empirycznie sprawdzone, akurat 3MMC może stać dlużej i poza lodówką - roztwór, który stał ponad 2 tygodnie poklepał jak należy. :>
  • 1521 / 73 / 0
Tylko czy taki dwutygodniowy roztwór zapodany IV nie wywoła jakichś ekscesów typu pirogen.
tekst powyżej =/= prawda
  • 73 / / 0
Nie myslalem w konteksie IV raczej, a PO. W tym drugim wariancie mimo zoltej barwy (nie przypominam sobie zeby swiezy mial taki kolor) i niemilosiernego smrodu i smaku zadzialal bez komplikacji - jedynie przy samym wypijaniu moze cofnac jak ktos nie trzyma zoladka na wodzy.
  • 170 / / 0
Dla zaciekawionych zrobiłem multitest NEBa i wyszły 2 prążki ,czyli wynik ujemny ;-) kamień spadł z serca..
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 385 / 7 / 0
Kiedy robię sesję z 3-MMC parugodzinną, to po kilku dosypkach małych dawek zaczynam czuć takie dziwne coś w klatce piersiowej, lekko na prawo od mostka, coś pomiędzy uciskiem a ciągnięciem, jakby w środku, ale też nie głęboko. Co to?

I jeszcze uczucie głodu w żołądku, ssącego, pustego żołądka. Mimo, że niedawno jadłem i teraz znowu. Układ nerwowy coś odpierdala?
Moje ciało, takie obce.
  • 125 / 2 / 0
z tym uczuciem pustego żołądka mam to samo po pente, ssie jakbym nie jadła od miesiąca i nie ma szans na jakiekolwiek jedzenie, bo po prostu nie mam na nic absolutnie ochoty, myślę że to jakiś bunt organizmu, który wypłukany przez ketony woła o uzupełnienie braków, polecam w takich sytuacjach odżywkę białkową, która szybko dostarcza niezbędne składniki do prawidłowego funkcjonowania.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 322 / 2 / 0
@ksenocyd, mam podobnie, tylko wydaje mi się że to przez podrażnienie śluzówki żołądka - bk do najłagodniejszych nie należą. I w zasadzie jako takiego głodu nie odczuwam, tylko jadłowstręt - sama myśl o tym, że miałbym coś zjeść powoduje, że robi mi się słabo. Płynne odżywki i przede wszystkim nawadnianie organizmu to podstawa.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 196 / 3 / 0
4-MEC jest serio identyczny do mefa pod względem działania.. ?
Wie ktoś w jakiej formie to występuje ? kryształ, proch, igły ?
:yay:
  • 402 / 3 / 0
nie, jest inny (3 razy chujowszy)
w kazdej postaci
4mec lipnie donosowo dziala (niska wchlanialnosc w porownaniu z 4mmc)
Ostatnio zmieniony 17 października 2013 przez wiewi2, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1095 / 34 / 0
Możliwym jest, że alfapvp daje poztywny wynik w moczu na spida? Czy to może być ewentualna zasługa pentedronu? Sporawe ilości poszły.

Brana była też niewielka ilość 4,4dmara i trochę 6-APB.

Wyszedł speed na szczuchach.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.