Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Po samym 3cmc/4cmc wielka ochota na gadanie, przytulanie, czułe słówka. I nic więcej. Po mixie z mj- wstępuje we mnie zwierze ;) także, co kobieta to inne reakcje.
  • 1 / / 0
Ja mam problem bo mąż po ma popęd zerowy, a ha bym wyczyniała z nim takie cuda... niestety muszę się zadowolić Xboxem
  • 3245 / 618 / 0
Bo w tym cały jest ambaras .... żeby dwoje chciało naraz
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 5 / 0
Gdyby oboje naraz chcieli ( to by się zajebali na smierć ), pamietam z moja ex. Wyobraźcie sobie teraz, ze poznajecie dziewice. Wyobraźcie sobie sex klasyczny taki delikatny. Po tylu przygodach z fu i ketonami to pozdrawiam wszystkich co maja 18 lat i dopiero wchodzą w życie, a już poryci tak mocno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.