Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Nie ma sensu bo przeskok między 300 mg a 500 mg jest niesamowity to tak jakby zjeść 1 kwasa a 3 kwasy :P I IMHO szkoda pieniędzy , chyba ze z MAOi , to wtedy można myśleć.
  • 1558 / 18 / 0
Ja się kompletnie nie znam na MAOi, nie mam na to recept i ogólnie jestem zielony jak liście kasztana w lato :D tzn mam zjeść MAOi i do tego 300mg, albo samo 500mg, dobrze rozumiem? :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 2362 / 31 / 0
Po 300mg coś poczujesz, po 500 więcej. Nie widziałem nigdzie konkretnego opisu miksu meskaliny z maoi, zaczynałbym jednak jak już coś nisko, czyli 300mg moklobemidu i 200mg meskaliny zwiększając ewentualnie dawkę co trip. Bezpieczeństwo najważniejsze.
Najlepiej walnąć od razu 500, ale jeśli chcesz podejść do tego ostrożniej to oczywiście masz do tego prawo. Nie słyszałem o śmierci spowodowanej bezpośrednio toksycznym działaniem meskaliny więc to dość bezpieczna fenyloetyloamina
BS
  • 1558 / 18 / 0
Nie chodzi dokładnie o toksyny, chodziło mi bardziej o ogarnięcie, bo, co jak co mam do tego związku 'dystans'. Nie chcę od razu przedobrzyć, chciałbym wycisnąć z tripa co nie co ale jednak bez utraty ego, myślę że zjem 300mg, a potem jak skombinuje moklobemid-200 lub mniej. Bad tripów się nie boję bo nie mam niczego na sumieniu, wręcz przeciwnie ;p nie chcę po prostu przesadzić, a na zapoznanie się z meską myślę że 300mg będzie spoko. Tak więc thx za odpowiedzi.

ps. opak o pieniądze się nie boje jak narazie :) a na takie podróże wydaje z miłą chęcią ;p
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2012 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Po 500 mg meskaliny nie bedziesz miec smierci ego , raczej nie :P Ja sam będe celować w odpowiednią do tego dawkę i myślę ze będe potrzebować z 700-800 mg. a meskalina cechuje sie najwyzszym ogarem wsród wszystkich naturalnych psychodelików . czyżby nie słyszało sie o meskalinowym headspace? :)
  • 1558 / 18 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=tf-KcA7kQ7k
bonobo - all in forms

nie słyszało się ;) myślałem też aby zarzucić w domu, albo w domku w górach, ale tak nie lubie zimy że chyba przełożę tripa na cipelszy klimat. W suchym i ciemnym miejscu w dwóch workach strunowych owiniętych folią aluminiową nic się nie stanie?
ps. Skoro jest największy ogar to zajebie sobie jutro na noc z zajebistą muzyką na uszach :D
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2012 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2362 / 31 / 0
Zajeb sobie lepiej w dzień w parku/lesie :-)
BS
  • 1876 / 23 / 0
O tak w dzień cudo ( : W sumie wszystko lepsze jest w dzień , ale w dzień idzie odczuć ten iście indianski klimat ;P Dobra nie wiem skąd takie porównanie ale u mnie trip w dzień charakteryzował się mniej więcej takimi schematami :-D
Ale faktycznie lepiej w plenerze niz przy kompie z muza meskalina to jednak nie jest typowa fenetylamina i szkoda jej zmarnować na takie gówno jak komp : ;] Jeszcze poczucie organiczności ciała i powiązania z naturą rozpierdoli Cie totalnie wątpie żebyś w domu siedząc czy leżąc mógł to tak dosłownie odczuć .
  • 1558 / 18 / 0
ok więc zostawiam na cieplejszy klimat :) powiedzcie mi tylko jak z tym przechowywaniem ?
  • 2362 / 31 / 0
jak reszta fenetylamin jest stabilna. Normalne warunki, bez wilgoci, powietrza i światła
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.