4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Czy to moze byc 4mmc?
Bez splywu 120w nos mnie robi i dalem 7dych za sztukę tego, przypomnialy mi sie moje pierwsze betaketony
PXL_20251121_005934289.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 241 / 75 / 2
@Kuziii50
możesz powiedzieć coś wiecej? jakie działanie? eufo czy speed? ile cie to trzymało? po jakim czasie nastapil peak? etc. po samym zdjeciu nie da rady określić co to jest %-D

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 3 / / 0
W skali od 1-10 w nos piecze jakies 6, wja
@Devixo
W skali od 1-10 w nos piecze jakieś 6
Wjazd po 15-20minutach po sniffie zaczynam czuc serotonine i dopaminę jak zaczynają zalewać mi mózg aż mi sie w oczach pierdoli hehe. Bez zapachu, zapycha nos dosyć mocno no peak po pierwszej kresce 1h30min z zegarkiem w ręku teraz 1h peak i każda linia mnie robi
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2025 przez Kuziii50, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.