"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ja niestety nie pomogę bo nie mam dużo doświadczenia z mefem.
02 listopada 2025Dinoaudi pisze: Siemka jestem tutaj nowy i miałbym zapytanie jak najlepiej/optymalnej walić pasy i czy ma to jakaś zależność raz wale co chwilę(5-15) a raz co 30 minut i w obydwu przypadkach często różnie wchodzi raz lepiej raz gorzej a druga sprawa od jakiegoś czasu eufo strasznie szybciej schodzi i mam problem później żeby weszło i czy mógłby ktoś jakiś pomoc???
Jeżeli stan wyjściowy nie będzie satysfakcjonujący może warto rozważyć podanie dożylne bądź zmianę ketona na bardziej euforyczny np alfa
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
02 listopada 2025Dinoaudi pisze: Siemka jestem tutaj nowy i miałbym zapytanie jak najlepiej/optymalnej walić pasy i czy ma to jakaś zależność raz wale co chwilę(5-15) a raz co 30 minut i w obydwu przypadkach często różnie wchodzi raz lepiej raz gorzej a druga sprawa od jakiegoś czasu eufo strasznie szybciej schodzi i mam problem później żeby weszło i czy mógłby ktoś jakiś pomoc???
Ketony oczywiscie nie dzialaja tylko na sero, bo sa rozne wartosci sero-dop-nor, ale to trzeba by poszukac, ktory i jak dziala.
Ale to trzeba wiedziec jaki keton sie posiada, wiec pewnie i tak nie wiesz, wiec po prostu zrob przerwe i daj organizmowi sie zregenerowac.
Zdrowa dieta, omega 3, wit d albo ekspozycja na slonce, sport - pomagaja zregenerowac neuroprzekazniki.
Tak czy siak, wydaje mi sie, ze tej slynnej magii z pierwszy razow i tak juz nie poczujesz. Taki los fana roznych substancji, kazdy to przechodzi.
Ja bym tez nie liczyl na to, ze w ogole często bedziesz dostawal euforyczny material, ja jak sadzilem kiedys okolo raz na mies, to moze pare razy taki mialem
Takze daj sobie trochę siana i pogodz sie, ze dopaminka-speed to mniej wiecej tyle, na co mozesz liczyc
Co do dokladania, to jak kto woi i jakie sa tez warunki.
Jak mozesz i chcesz to walnij ostro na poczatku i potem dokladaj jak przedmowca. A jak musi byc w miare ogar, to male sobie smigaj po trochu
No i mniejsze dawki latwiej opanowac, bo jak cie pokurwi na wiekszych zwlaszxza z towarzystwem, to polecicie nie jednego, a kilka worow, ale to juz sam musisz odbebnic swoje, takze powodzenia :D
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
08 października 2025nCuX pisze: Jedni ci napiszą 2 tyg ja bym poczekał 4 tyg nie ze wzgledu na lek ale przebyty zabieg.

Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.