4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5169 / 903 / 0
Przykladowo . Bierzesz gram towaru rozpuszczasz w 20 ml wody . Wtedy 100 mg to 2 ml roztworu. Możesz zrobić sobie roztwór o stezeniu jakie chcesz. O to Ci chodziło?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 871 / 204 / 0
Dodam, że stimy rozpuszcza się na zimno. Ewentualnie delikatnie podgrzewa dla zwiększenia rozpuszczalności.
  • 1 / 1 / 0
Siemka niedługo zbliża się pierwszy raz z substancja którą rzekomo jest 4mmc. Nie zależy mi na pierwszy raz na "wielką banie" tylko o obeznanie się z substancją. I tu moje pytanie jak uważacie na pierwszy raz lekką fazę 150mg oral? nie przepadam za sniffem. Już wcześniej próbowałem MDMA i tam na wieczór 1 tabsa spokojnie starczała na zabawę na noc. dodatkowo zawsze zaopatrzony w buszka gdyby się zrobiło za szybko :)
  • 1454 / 90 / 2
@Kaiuha Żrąc ketony i stimy marnujesz towar, wal krechę i nie oraj jak gimbus jakiś.To nie MDMA Rozkrusz całość i wal porządne krechy.Buch ci podbije mefa tylko.Poczujesz ns wejściu 80 procent stymulacji po dociągnięciu jednej krechy.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.