Pytanko do bardziej doświadczonych kolegów.
Przy zażywaniu mefki mam tak że po kilku krechach mam cholernie zatkany nos, musze go non stop wydmuchiwac i mam wrazenie ze przez to marnuje materiał bo mnie potem już nie klepie tak. Zawsze czyszcze kichawe przed wciagnieciem, wciagam i od razu mam zajebisty katar. i tu moje pytanie, czy ja mam polykac te gluty ? czy moge smialo dmuchac ?
Jeśli polykasz gluty i cie palą w gardło to znaczy ze jest w nich mefa i masz połykać . Mam ten sam problem dwie trzy krechy i nos zatkany (swoje przerobił) więc jest taka mega dobra opcja "bombka" masz jakiekolwiek tabletki które możesz otworzyć i wysypać zawartość? Jak tak to tak zrób i wsyp tam mefe (im mniej rozdrobniony tym lepiej), i normalnie polknij i popij wodą tylko pizda dłużej wchodzi i nie jest tak mocna jak w podaniu donosowym ale dłużej trzyma no i oszczędzasz nos tak na początek spróbuj 0.5g i zobacz jak zadziała
Powodzenia
19 stycznia 2023p4r4d0x87 pisze: Cześć wszystkim
Pytanko do bardziej doświadczonych kolegów.
Przy zażywaniu mefki mam tak że po kilku krechach mam cholernie zatkany nos, musze go non stop wydmuchiwac i mam wrazenie ze przez to marnuje materiał bo mnie potem już nie klepie tak. Zawsze czyszcze kichawe przed wciagnieciem, wciagam i od razu mam zajebisty katar. i tu moje pytanie, czy ja mam polykac te gluty ? czy moge smialo dmuchac ?
@@nikola997 Bardziej bym tutaj napisał że nie ma sensu zażywać mefedronu "regularnie", dwa dni przerwy po parudniowym ciągu to wielki uj, ale rób jak uważasz.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
U mnie problem z zatykaniem nosa nie był winą substancji tylko przerabianych ilości. Na początku wchodzi wszystko fajnie a teraz dwie trzy kreski czegokolwiek i lipa trza pchać w tabletkę.
A co do tego że to co się nawala.
To ja wiem że on wie i ja wiem że to nie mefedron raczej każdy kto wchodzi na forum to zauważy że coś jest nie tak i te wszystkie uliczne cpuny huja się znają,
Ale u mnie w mieście nigdy nikt mi nie potrafił powiedzieć co biorę znaczy i tak mam wyjebane ale tak tylko z ciekawości chciałem wiedzieć, ale z tego co tutaj czytam to tak jak mówisz 3cmc 4cmc więcej nie kojarzę ale
W swojej karierze świadomego ćpuna raz miałem coś takiego całkiem innego niż cala reszta miałem tego tylko dwójke bo koleżka dostał w gratisie mówię dawaj zobaczę co to jest,
To były całkiem białe kuleczki worek był brudny takimi białymi śladami coś jak mokra feta zostawia też takie białe, w miarę łatwo się rozprowadzało po powierzchni w środku nieliczne igiełki dało się rozpoznawać a jak już się wciągnęło to strasznie kuło w nos ale tak trochę inaczej i strasznie ryjaca faza wchodziła
Panie ekspercie co to było? Ja stawiam na alfe pvp, dobry traf czy może coś innego?
Ja tam go lubiłem bo nie miałem po nich żadnych akcji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.