4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 159 / 8 / 0
No one właśnie po mefedronie nie mają ochoty na sex z kimś obcym ;-) Jeszcze krzyczą na mnie, że na co ja sobie pozwalam ;-) A po alko to im wszystko jedno ;-)

Po mefedronie - żebyście widzieli jak ludzie potrafią się zachowywać. Duże dawki, a potem zjazd to niektórzy zachowują się jak totalni schizofrenicy, paranoicy. Dlatego zawsze wyliczajcie tak, żeby zostało do końca i jeszcze kreseczka na drogę do domu, inaczej możecie mieć zepsuta zabawę (i już nie raz zdarzyło się prosić, aby ktoś odsprzedał trochę - oczywiście nieskutecznie, jaki byłem zły, a potem smutny ... ;p)

zioloziolo:
Właśnie o to mi chodzi.

mefedron modyfikowany = 4mec

A ja od 2 polskich sklepów czysty mefedron - specjalnie jechałem do Czech odebrać paczkę - i okaząło się, że to pałeczki 5mm - zwykły 4mec i działa jak 4mec. No lipa totalna. Dlatego lepiej kupować od rodowitych Czechów - choć jak ktoś zna pewniak polski to niech dla na priva.

Lokalni dilerzy też nie handlują mefedronem, gdyż im się to nie opłaca. Kupią 100g 4meca po ~26zł/g a sprzedają po 60-70zł. Natomiast mefedronem strach handlować, a zysk podobny. To się nie opłaca po prostu.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
oplaca sie, handluja
  • 159 / 8 / 0
No tak, ale dużo mniej osób i nie zawsze jest - trzeba mieć dobre dojścia, których ja nie mam ;-)

A 4mec to każdy może choćby z neta znaleźć kilka kontaktów. 4mec to jest loteria w działaniu i spływ paskudny, mef od razu znieczula trochę spływ na starcie. A po 4mec jak nie popiszesz jakimś napojem szybko to powodzenia ;-)
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
W krk na alejach zawsze jest.. %-D
  • 410 / 8 / 0
minął równo miesiąc i tydzień od niewalenia i dzisiaj znowu przyjebałem to tolerancja spadła znacznie jakieś 200mg może mniej mnie zajebiście poskładało gdzie wcześniej musiałem walić z 350 na start :-)
  • 5 / 1 / 0
d4rqu pisze:
Po mefedronie - żebyście widzieli jak ludzie potrafią się zachowywać. Duże dawki, a potem zjazd to niektórzy zachowują się jak totalni schizofrenicy, paranoicy. D
w gronie ze znajomymi,sam widziałem sytuacje..dziwne,typu trucia dupy za troszeczke,jeszcze,troszeczke,prosze,troszeczke. Nie powiem,fajnie było tego zażyć ale bez przesady?
Dzień Dobry
  • 3449 / 121 / 8
Nie poczułeś klimatu ;)
  • 2775 / 39 / 0
Merovingian pisze:
w gronie ze znajomymi,sam widziałem sytuacje..dziwne,typu trucia dupy za troszeczke,jeszcze,troszeczke,prosze,troszeczke. Nie powiem,fajnie było tego zażyć ale bez przesady?
Fajnie by było gdybyś brał wtedy 10zł za 100mg :cheesy:
hahaha
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 121 / 8
W takim momencie to 15 :P A jak ktoś bogatszy to pewnie i 30 by można zedrzeć
  • 5 / 1 / 0
BrightestStar pisze:
Merovingian pisze:
Fajnie by było gdybyś brał wtedy 10zł za 100mg :cheesy:
hahaha
hee, no tak,tylko jak ktoś nie pracuje a bierze to chce mi dać z domu toster,telefon albo żelazko pod zastaw. Klimat skumałem, miałem tego pod dostatkiem jak i nie miałem w ogóle, ale się nie kompromitowałem.
Dzień Dobry
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.