4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 429 / 64 / 0
U mnie jest jakiś kryształ taki jakby biały przeźroczysty 50/60zl gram
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 58 / 0
Podobno na wixapolach jest. Osobiście uważam, że ceny 50-60zł za gieto to żart. To na pewno nie mef. Ceny churtowe zaczynają się od 40-50zł. Osobiście gdybym był dilerem(a nie jestem) chciałbym dostać 100-120zł w detalu.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 608 / 58 / 0
17 czerwca 2019Pandemia87 pisze:
W lubelskim bez zmian, warszawka zawsze wiała chujem. Przepłacać to tylko tam i Gdyni.
Oj, to ty nie znasz cen rządu 1000zł za alfe-piph?
Fakt faktem, to była ta alfa, i wtedy nie było jej wgl. Przez jakiś czas utrzymywały się te ceny.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 462 / 60 / 0
taa przyzolta mefa w kamieniu xD te wszystkie kamienie po 60-100/0,8 to ceemceki i pochodne, chociaz ostatnio to pierwsze i po DN lata, takze byznes kwitnie w najlepsze.. laik nie odrozni, krysztal to krysztal, ale mnie to juz chyba zdrowia szkoda po ostatnim amratonie pol roku na cmc. osobiscie 4mmc walilem dwa razy, obydwa na slasku/dolnym slasku lub material byl stamtad (spod granicy poludniowej) i byl to ryżyk przezroczysty - klepalo jak siekiera, wrecz za mocne dla mnie, ale no w innych czesciach kraju nie uswiadczylem tego zwiazku
  • 2714 / 513 / 0
Młodzi nie mieli okazji spróbować legitnego ryżu sprzed 10 lat, tak więc dla nich cmc może być nazywane mefedronem, po prostu nie wiedzą co tracą / stracili i nie łapie ich taka kurwica jak nas. Prawda jest taka, że jeśli ktoś próbował zajebistej czwóreczki za czasów legala (czy nawet niewiele później) zawsze będzie w stanie rozpoznać od razu po pierwszej kresce (a często nawet po samych testach organoleptycznych) czy to jest to, czy jakaś marna podróba.

Btw. powinno się założyć cztery tematy:
1. 4-MMC w Polsce
2. 4-MMC wątek ogólny
3. (domniemany) mefedron w Polsce
4. (domniemany) mefedron wątek ogólny

Przy czym w pierwszym poście tych dwóch ostatnich wyszczególnić, że domniemany mefedron = każdy temat od Sebastiana, który nawet nie wie co sprzedaje i dla którego mefedron to synonim słowa kryształ. Wtedy byłoby wszystko jasne, z tym, że pierwsze dwa najprawdopodobniej świeciłyby pustkami.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 59 / 15 / 0
Tylko, że właśnie te Sebastiany będą się zarzekać, że mają mefedron i co najgorsze - sami w to wierzą. W tym temacie od dłuższego czasu praktycznie wszystkie posty dotyczą 'fejków' pokroju 3cmc.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 8 / 1 / 0
u mnie w miescie 200 złotych żółto-biały kryształ.
  • 53 / 3 / 0
Witam, orientuje się ktoś czy mef jest dostępny w Legnicy?
  • 379 / 28 / 0
200 zł za kryształ, który można zsyntetyzować xddd koka, za która 2 ludzi pójdzie siedzieć za przemyt a jedna umrze jest w tej cenie. mef w detalu max +- 100
  • 462 / 60 / 0
200zł za biało żółty kryształ xD zgodze sie ze w hurcie czy to na DN czy na ulicy ceny cmc wskakuja juz w chorobe wieku sredniego gdy ludzie sa nieswiadomi, ale kurde, 200 za sztuke?
tak jak mowi kolega wyzej, w wiekszych miastach znam kilku monopolistow i ceny nie sa wyzsze niz 150/g ale nie probowalem materialu, bo zwyczajnie wole inne rzeczy - ale ufac ufam i wiem ze to to, tak samo wiem ze jest to dosc hermetyczne grono i z przypadku szanse ze ktos to dostanie są bliskie 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.