Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1294 / 329 / 12
Aż mi się przypomniała historyjka jak wracałem z ziomkiem z koncertu quebo i trochę spłukani byliśmy ale była u nas na ośce taka burgerownia co mieli apke lojalnościową do zbierania punktów gdzie za 10 burgerów miałeś 1 gratis.

No i akurat jako stały bywalec miałem apke więc zrealizowałem owego free burgerka i poprosiłem żeby go przekroić na pół. Jako, że została mi w kiermanie ostatnia złotówka (a za tyle można było sobie dodać jakiś pikantny sos gratis) to poprosiłem o najostrzejszy jaki mają. Nosz kurwa nazwy nie pamiętam (jakiś z czachą) ale tam było kilka kropelek a już po jednym gryzie awaria. Typo zza lady mial taką beke, że aż się w pewnym momencie zlitował i dał ayran na popitkę %-D

Trochę się nakręciłem w sumie na takie mikstury - poszukam coś na amazonie i poeksperymentuje ze wściekłym psem jak będziemy chlać.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Ale po co?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...