Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
Jezusie wszystko co pisze jest podparte własnym doświadczeniem
( wieloletnim). Pozdro
  • 377 / 42 / 0
Ja pierwsze pestki tak samo wydlubalem z palenia ale potem sie okazalo ze lepeij dac 20-30 za sztuke i miec pewnosc co z tego wyrosnie.
Zycze powodzenia w sadzeniu pomidorków[emoji6]
  • 12589 / 2437 / 0
Jasne, że lepiej sadzić feminizowane F1. Jedyne, co mnie przed tym powstrzymuje, to ryzyko namierzenia mnie jako klienta, który kupił pestki. Jak rozpracuję sposób, dzięki któremu będę mógł zamówić anonimowo / fałszywe dane, to na pewno zakupię do 10 automatów jeszcze na ten sezon.
  • 377 / 42 / 0
A co za problem?
możesz zamówić na paczkomat i podać tylko maila, ja tak zamawiałem i nie było problemu lub na poczcie jest coś co się nazywa poste restatnte
https://www.poczta-polska.pl/paczki-i-l ... -restante/
i też lecisz bez problemu.
Poza tym handel w pl pestkami jest legalny, jedynie nie trzymaj krzaków w domu co by przypału nie było jak by jednak wparowali.
Sklepy tym handlujące dbają o swoich klientów bo jak by wyciekły dane klientów to sklep jest spalony, nikt więcej by od nich nie kupił.
  • 920 / 163 / 0
Troche paranoicznie ale cóż. Wiele sklepów wysyła na paczkomat mozesz podac tylko maila a jako numer kontaktowy numer tel sklepu i jest ok. Mozesz tez pokusic sie o zakupy w sklepie stacjonarnym wrocław łódź warszawa , na śląsky jest kilka ponoć. Popatrz poczytaj. Jedź i realizuj swoje plany.
  • 12589 / 2437 / 0
OK, zamawiam do paczkomatu - w jaki sposób płacę, by zachować anonimowość ?
Może to i paranoiczne, ale sporo czytałem o przypadkach, gdzie ludzie zamawiali pestki, a wizytę smutnych panów mieli pod koniec października : )
  • 377 / 42 / 0
możesz na pczcie a w tytule tylko walisz numer zamówienia, poczta nie sprawdza danych na przelewie
  • 920 / 163 / 0
Wpisz dla spokoju jakies lewe imie i nazwisko. I dogadaj ze sklepem ze chcesz paczkoamt bez podawania numeru tylko mejla i czy to ogarna.
Zamawiałem z 7- 9 razy nasiona konopii i nigdy nie mialem nawet wezwania zeby sie tlumaczyc. Hmmm
  • 2196 / 366 / 0
Najlepiej chyba kurier na fejk dane
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 988 / 98 / 0
kuźwa nie przesadzajcie :)
Chyba , że sie pozmieniało coś - ale będąc w PL - kilka lat na swój adres - bez przypału.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).