uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tuff »
Moim zdaniem zdecydowanie za małe jesli bawisz sie w donice na outa to minimum 45L najlepiej 60L ganja puszcza gleboko kozenie bedzie z nich pobierac duzo skladnikow przez bite 5 miechow w 25l niestarczy jej pozywienia na flow.
Uwaga! Użytkownik Tuff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Bzdura. Ja uprawialem w 5 litrowych i bylo ok. nie wyobrazam sobie technicznie jak gosc ma przygotowac na spocie 60 litroe donice. 25 jest ok w roznych opracowanich podaje sie 27 litrow za optymalne. 60 litrow to para puszczona w gwizdek.
Uwaga! Użytkownik Hindukusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tuff »
Stary 5L to na sam weg indoor sie zazwyczaj stosuje (gdzie okres wegetatywny trwa kilka tygodni a nie miesiecy), na out potrzeba naprawde spore donice uprawa trwa dluzej niz pod lampami roslina dluzej rosnie, bardziej sie rozkrzewia = potrzebuje wiecej mikro i makroelementow, jak posadzi w 5l to zbyt duzy krzak mu nie wyrosna co jest rowne mniejszym zbiorom.

Z 60l moze lekko przesadzilem ale moze wsadzic odrazu do worka z ziemia powycinac tylko dziurki na drenaz, a biale donice gdzies w jakichs chaszczach moga przykuc uwage nieproszonych gosci.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2006 przez Tuff, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Tuff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
a jesli by zastosowac takie donice, to na ile czasu by starczylo podlewanie. Tzn jak dlugo bylo by mokre i nie potzrebowalo wody i w jakiej donicy na ile czasu moglby starzyc. Oczywiscie mozna bawic sie w kopanie dolow i wsadzanie donicy, lub znajsc jakis dol i wsadzic, potem przykryc troche ziemia..
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
dzis zaniosłem wiadra
(ostatnia chwila bo lud juz trzeszczal pod nogami-nastepna wizyta juz w woderach pod koniec kwietnia)
Ustawiłem wszystko na podescie nasypałem ziemi i ...czekam na koniec kwietnia
jesli sie uda to na nastepny rok wyzuce tam wiecej podestow ,a teraz zobacze faktycznie czy splesnieje(na poczatek dałem 3 stanowiska
Uwaga! Użytkownik CoolPeople nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
hm koenic kwietnia? u mnie jeszcze snieg padal 2 dni temu.. zimno pozatym.. w tym roku cos dziwna ta pogoda i chyba niezbyt bedzie konopkom sprzyjac :/ . A co do terminu to ja chyba wybiore w srodku maja zeby cieplo bylo :], choc zobaczymy jak to bedzie z ta pogada.. :/
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
wlasnie planuje koniec kwietnia-a jak bedzie to sie okaze
Uwaga! Użytkownik CoolPeople nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lewar »
znalazłem coś ciekawego na allegro, jeżeli nie mamy żadnych donic, wiader po farbach można by takie kupić: całkiem spore i niedrogie.

http://allegro.pl/item92223533_doniczka ... anzy_.html

enjoy it ;-)
[b][color=crimson]Reggae[/color][color=orange] And[/color][color=limegreen] Cannabis[/color][/b]
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).