26 stycznia 2021Kazuy4 pisze:Rób tak jak ci radził lekarz a nie łebki z forum. Bierz pregabalinę jak ci zapisuje, nie dyskutuj z tym. Nie bierz jej doraźnie! Lek pokazuje pełen potencjał brany 2 x na dobę, doraźnie to jest ćpanie a leczenie. Pregabalina pomoże ci nie pić i złagodzi głody, bierz ją zgodnie z zaleceniami nie przekraczaj dawek to będzie ok, z czasem z niej zejdziesz.26 stycznia 2021stupid86 pisze: Czyli lepiej doraźnie jak przychodzi ochota na przygrzanie? To po ki chu psychiatra każe mi to żreć codziennie rano i wieczorem? Przecież już jestem uzależniony od alko, który wali w GABĘ i o mały włos nie wpieprzyłem się w alprę, która również wali w GABA (a w zasadzie to się uzależniłem, tylko udało mi się w miarę bezboleśnie zjechać z dawek i odstawić).
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.