...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 366 / 44 / 0
A więc odstawienie BDO wygląda tak, że wylądowałem na SOR po stanie padaczkowym w pracy, na razie pielęgniarkom i ratownikom mówiłem tylko o padaczce (rzeczywiście na nią choruję), będę miał rozmowę z neurologiem po tomografii, mówić mu całą prawdę? Mam szanse na L4? Nie ma mowy o pracy w takim stanie, ciśnienie miałem 196/121 xD Już nawet nie liczę na żadne benzo na odchodne, nie chce też zostawać na oddziale, chce po prostu przechorowac sam w domu, co robić?

to nie jest sytuacja kryzysowa a tym bardziej pilna, przenosze do ogólnego o detoxie ~ kwik
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 373 / 37 / 0
@slodkapszczolka
Wiesz no ataki padaczkowe to nie przelewki, lepiej żebyś chyba powiedział prawdę w końcu to Twoje zdrowie a chyba ono jest najważniejsze. Możesz to zrobić w domu tylko jakie dawki przyjmujesz czego i ile trwa ciąg?
  • 5389 / 990 / 0
Jak odstawiałem to BDO ?
Robiłeś ścinanie dawek albo coś w zamian ?
BDO to straszny syf
Teraz nawet GBL mi nie leży a kochałem
Jedynie GHB czy fenibut
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1082 / 283 / 0
@slodkapszczolka

Ja bym mówił całą prawdę, leczenie uzależnienia jest zawsze priorytetem, jeśli chodzi o zdrowie, żeby potem na spokojnie eliminować inne problemy.

Neurolog powinien czaić taką sytuację i nie oceniać Cię.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.