Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
A ile musisz czekać na nowy dworek?
Bo w sumie tydzień temu dopiero dzwoniłem do Marianówka i powiedzieli mi że miesiąc mam czekać. Chodzi mi też żeby było w miarę szybko bo aktualnie jestem w górach aby nie walić opio ale no nie mogę tu być zbyt długo.
WOTUW Stalowa Wola, on jest na NFZ. Słyszałem że trzeba być czysty minum 2 tygodnie przed przyjęciem. Czyli leczenia farmakologicznego chyba nie ma, tylko "pranie mózgu" na sucho. Ktoś coś?
05 lutego 2023simer44 pisze: A co powiecie o
WOTUW Stalowa Wola, on jest na NFZ. Słyszałem że trzeba być czysty minum 2 tygodnie przed przyjęciem. Czyli leczenia farmakologicznego chyba nie ma, tylko "pranie mózgu" na sucho. Ktoś coś?
05 lutego 2023Oxyclon pisze: @tosieniedzieje
A ile musisz czekać na nowy dworek?
Bo w sumie tydzień temu dopiero dzwoniłem do Marianówka i powiedzieli mi że miesiąc mam czekać. Chodzi mi też żeby było w miarę szybko bo aktualnie jestem w górach aby nie walić opio ale no nie mogę tu być zbyt długo.
No po głębszym przeanalizowaniu chyba rzeczywiście wybiorę ND, bo im więcej się dowiaduje o Marianówku tym bardziej mnie zniechęca. Więc zadzwonię jutro i się zapisze. Jak się uda to do zobaczenia i dzięki wielkie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.