...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, na wstępie przyznam, że jestem uzależniony od browarów i sterydów(głównie testosteronu). Od ok 15 roku życia zacząłem chodzić na siłownię, po roku zacząłem brać koksy, ćpać wszystko co po popadnie(próbowałem np. tantum rosa, mj(bardzo sporadycznie), do nosa zawsze na imprezie jakiś meff lub amf). W pewnym okresie ćpania co jakiś czas mefedronu głównie nabawiłem się nerwicy, brałem psychotropy itp. ale i tak zawsze dziennie musiałem wypić min. 3 piwa by pozbyć się lęków. Mam pojebane myśli, muszę brać teścia by się w miarę normalnie i pewnie czuć i nie wiem jak to ogarnąć. Aktualnie siedzę na kwarantannie 15 dzień, siedzenie w domu dojebało mi do pieca bo chleję po 10 piw dziennie. Pewnie jak jutro wstanę to będe musiał ojebać ze 3 piwa żeby nie dostać ataku paniki. Da się wyjść z tego błędnego koła ?
  • 12812 / 2490 / 0
Detoks domowy lub szpitalny, a potem poradnia zdrowia psychicznego. 10 lat to szmat czasu i dobrze by Ci zrobił jakiś ośrodek odwykowy.
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.