Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Mi starczyły 2 miesiące abstynencji by kotek znowu klepał,
Kiedy bierzesz inne b-k ciężko żeby tolerka spadała. :D
WildMonkey pisze:Waliłem kota chyba z 7 lat i niestety nawet po roku przerwy tolerancja na niego spadła niewiele,ale regularnie biorę alfę pvp więc moja opinia może byc wypaczona
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200
Hydroxyzyna 0-0-50
Kota brałem w życiu coś około może 15-20 razy. Pierwszy raz odlot, drugi raz mały odlot, kolejne zażycia to chwilowy odlot, niesamowita chcica na ruchanie ale w gaciach "ślimak", a potem nieprzyjemny zjazd. Przerwa od ostatniego kota około 2-miesięczna, zawsze mieszany z jednej paczki. Wczoraj po wypiciu takiego samego jak zawsze kotka powtórka z rozrywki, choć muszę przyznać, że trzymał mnie tak z 2-3 godzinki przyjemnie, dopaminowo, potem około 2 godzin nieprzyjemnego, ale znośnego zjazdu, mega ciśnienie na następną pakę. I to była moja najdłuższa przerwa z kotem, zauważyłem pewien spadek tolerancji, ale nic czym warto by było się zachwycać.
Odnoszę wrażenie, że to gówno warto zapodać sobie te kilka pierwszych razy, a potem zapomnieć, bo to już to nie samo, a zjazdy się robią coraz bardziej nieprzyjemne przy coraz słabszej euforii.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.