Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ja tam długo czuje działanie. Wjazd jest krótki, ale zostaje lekka euforia i stymulacja, niezbyt nachalna.
@london5
To za starych czasów jak mieszkałem w Polsce i wtedy waliłem wszystko co podpadło pod rękę ( zyle
W wieku lat piętnastu
Ale zawsze ciekawiło mnie działanie skrystalizowanego kota. Ciekawe jakie toto ma wejście sniffem...
Ja potrafiłem sypać na oko, ale tylko gdy przechodziłem z tabletek. A jak już dłużej sypałem to coraz bardziej zapominałem ile to było w "matrycy" jak dusiłem tabsy.
Dlatego można raz czy dwa, ale na pewno nie ciagle.
Kiedys pisałem że kot pity mi wchodził 4 minuty, ale troche przesadziłem. Wtedy piłem z pepsi. Teraz z lipton icetea i czas subiektywny to 10 minut.
Niedługo zamierzam przetestowawć metodę Wintera doczyszczania kota. Relację zdam na pewno.
"Rutyna to rzecz zgubna "
09 stycznia 2019london5 pisze: ale ja nie mam ciśnienia takiego jak Zgienty na kolejnego kota.
W wieku lat piętnastu
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.