Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Jak zażyjesz concerte po bożemu, to będzie to ryzykowne, ale może skończy się na samym wzmocnieniu. Ale miks rozkruszonej/dożylnej/donosowej concerty z kotem to jak mix kota z fetą (a o tym już na forum było).
edit: ta druga opcja to nie będzie też z całą pewnością dłuższa faza - metylofenidat nazywają kiddie coke ;-)
Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]
Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
WildMonkey pisze:@ Babydoll oczywiście miałem na myśli substancję o jakiej mówisz a podałem błędnie jedną z nazw leku.
Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]
Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
a więc Ritalina pasuje w dechę do metkata!! Nie podwyższa tętna, przyjęta równocześnie z nim działa jak booster, przyjęta na zejściu likwiduje je przedłużając fazę, a sama też jest cool.
Taa, problem tkwi w tym że na czarnym rynku ten lek jest praktycznie nie-do-ogarnięcia. Kiedyś też się na to napaliłem ale w swoim mieście za cholerę tego skręcić nie mogłem. A w necie większość ogłoszeń jest nieaktualna... Napisałem do jednego typa, ale nie chciał mi wysłać za pobraniem ze spr. zawartości :nuts: Czy on kurwa myślał że przeleje mu hajs na konto i bede cierpliwie czekał??
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.