Fuzja - 909
Teraz chce poprostu normalnie spac jak wcześniej
23 marca 2022pol90 pisze: @stuk
Zgadzam się z tym nawet lekarz mi to samo powiedział o leku chroprotixen, że tam mamy 50 i 15 i w tych 50 nie mamy podziałki to lepiej brać 15 niż 0.3 * 50 mg. I ja to odczułem.
"Rutyna to rzecz zgubna "
21 kwietnia 2010CATCHaFALL pisze: Trzeci dzien na Lerivonie - niczym pierdolniecie młotem, ech.
Zaleca się 30mg na początek, więc faktycznie 15 może okazać się bardziej lajtową alternatywą, choć obstawiam że ta zamuła i tak się utrzyma. Ja na 60mg to po prostu niczym wrak, który osiadł na dnie łóżka – nie do ruszenia.
Btw. Co to znaczy "problemy ze snem"? Wybudzasz się, czy masz problemy z zaśnięciem? Jeśli to drugie, to może zamiast faszerowanie się mózgojebami warto pójść na łatwiznę i na przykład pójść w stronę chociażby zopiklonu/zolpidemu?
14 czerwca 2022CATCHaFALL pisze: @sclero2014
Nawet odnalazłam swój post sprzed 12 lat.21 kwietnia 2010CATCHaFALL pisze: Trzeci dzien na Lerivonie - niczym pierdolniecie młotem, ech.
Zaleca się 30mg na początek, więc faktycznie 15 może okazać się bardziej lajtową alternatywą, choć obstawiam że ta zamuła i tak się utrzyma. Ja na 60mg to po prostu niczym wrak, który osiadł na dnie łóżka – nie do ruszenia.
Btw. Co to znaczy "problemy ze snem"? Wybudzasz się, czy masz problemy z zaśnięciem? Jeśli to drugie, to może zamiast faszerowanie się mózgojebami warto pójść na łatwiznę i na przykład pójść w stronę chociażby zopiklonu/zolpidemu?
I can't go another day
I know what she's gonna say
Just to make me go away
This is how it's gonna be
I'm not who I'm meant to be
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.