Jak myśliwcie, jak dłuo jechać na50mg?
A na 50mg to wg mnie nie wiem mozesz tak z 5 tygodni jechac i jesli efekt nie bedzie satysfajcjonujacy to po takim czasie zwieksz do 100mg. Wg mnie 5 tygodni to raczej optimum ale znajda sie tacy wg ktorych lepiej od razu po 2 tygodniach zwiekszyc na przyklad. Ja bym jednak czekal troche dluzej.
zrytyłeb pisze: u niektórych odpowiedz na lek nastepuje nawet po 6 tygodniach farmakoterapii wiec brac minimalne dawki terapeutyczne (50 mg) i dopiero po tym czasie ewentualnie zwiekszac jak bedzie taka potrzeba.. czesto wyzsze dawki gorzej działają niz nizsze...
again and again
Ja chwilowo (ok.10 dni) wyłącznie 30mg Mirtazapiny wieczorem i jest hmm... inaczej niż SSRi, ale nie o tym temat.
@leiche: i jak tam apetyt, samopoczucie ?
Najlepiej by było, gdyby każdy przed początkiem wypowiedzi napisał, czy oprócz Anty-D coś dorzuca, bo mnie kurwica trafia jak czytam posta na 3 strony i pierdoli ktoś jak to chujowo działa, że pizda itd. a na koniec dorzuca, że "przynajmniej DXM fajnie wchodzi". no comment
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.