Ogólnie według testu DNA wyszło mi, że mam spowolnione MAO B i predyspozycje do ADHD, także stąd ledwo wyczuwalne działanie.
1tydzien 5mg
2tydzien 7.5mg
od trzeciego tygodnia 10mg
efekty bomba, pamiec +100 Gadka +100 Motywacja +100
raz wrzcuilem na to 200mg Modafinilu i czulem sie jak Bradley Cooper
Ale jest Problem.
Na pierwsza recke dostalem 2 opakowania, po miesiacu chcialem przedluzyc recke a tu zonk. Wylosowal mi sie inny fartuch i mowi ze sele jest na parkinsona. Mowie Panie Doktorze ale ja juz mam ten lek, biore czuje sie lepiej, odzyskalem zycie dzieki niemu a ten sie wacha. Zobaczymy co bedzie za chwile bo jescze nie odrzucil mojego zamowienia. Trzymajcie kciuki <3
scalono. lady
Mozna scalic plis?
Lekarze to jednak sa dobrzy agenci. Kazal mi typ umowic wizyte u specjalisty (Psychiatra 250zlotylionow na tym samym portalu) Mam nadzieje ze po wizycie dostane ten lek na stale i nie bedzie problemow z kolejnymi reckami, serio nei wyobrazam sobie teraz zycia bez sele <3
Na przyszłość: używaj opcji edytuj jak chcesz coś dopisać. lady
22 maja 2025paxtiniarz pisze: ktoś testował w niskich dawkach (np. 1.25 , 2,5 mg co 2,3 dni?) Po odstawieniu macie taki lepszy humor? Parę dni brałem i raz wieczorem taka wkrętka że mam niskie ciśnienie i jak usne to się nie obudzę ;d
Natomiast rzeczywiście ona czasem powoduje takie dziwne kręcenie się w głowie i uczucie jakby się zaraz miało stracić przytomność, że można zacząć panikować. Jeszcze sama jak sama, ale jak kiedyś połączyłem z baklo to już myślałem, że pomnie będzie. Kilka dni po tym miksie spisałem testament.
MPH, kokaine i atomoksetyne bezpośrednio przed rozpoczęciem brania seligeliny i efekt byl taki ze nawet 60mg seligeliny w pierwszy dzien nic nie czułem ale nie brałem wtedy bupropionu, wydaje mi sie, ze skoro wtedy nic złego sie nie działo, to teraz gdy podejdę rozsądniej i bede brac tylko 150mg bupropionu i 15mg seligeliny to też nie powinno dziać się nic złego. bupropion dostaje od psychiatry a seligeline ogarnąłem sobie bez wiedzy psychiatry bo na samym bupropionie brakuje mi napędu, energii, a z tentinem zbyt grubo leciałem 2 tygodnie temu bralem go ostatnio i zjadlem 600mg w 24h, więc nie opłaca mi sie to zdrowotnie ani finansowo.
Ogólnie bardziej myślałem spróbować moklobemidu zamiast seligeliny ale nie mam źródła do moklo.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.