Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 708 / 25 / 0
Klomipramina z 4-HO-MET będzie się gryzło, bezpieczne?
Na ile najlepiej odstawić klomipramina przed użyciem 5-MAPB
  • 1 / / 0
Biorę takie rzeczy:
- wenlaflaksyna 225mg/dzień (SNRI)
- perazyna 50mg (neuroleptyk)
- walproinian sodu 600mg
Chciałabym przy jakiejś ładnej pogodzie, zarzucić sobie jakiś ładny kartonik, żeby się trochę oderwać. No ale "trochę" to za mało. Parę miesięcy temu, przy takiej kombinacji farmaceutyków i odstawieniu ich na kilkanaście godzin, kwas mnie tylko połaskotał. Z kolei pół roku wcześniej, kiedy do leczenia nie miałam włączonej perazyny, a tylko wenlaflaksynę i stabilizator - LSD zadziałało jak należy. Chociaż mam wrażenie że i tak słabiej niż w czasie gdy kwasiłam, nie będąc na żadnych lekach.
Macie jakiś pomysł, w jaki sposób mogę zniwelować wpływ moich piguł na efekt działania LSD? Z wenlafleksyny mogę zrezygnować na jakieś 2 doby - zdarzało mi się jej zapomnieć na wyjazd - jestem przyzwyczajona do zapsów. Wolę ich jednak unikać, więc raczyłabym się tylko połóweczą - 37,5mg/doba. Czy walproinian może wchodzić w jakąś interakcję z kwasem?
Zakładm że perazynę odstawię na max. 2 doby.
  • 14 / 3 / 0
Czy biorąc Fluoksetyna 20mg (SSRI) mogą zażywać suplement diety z efedryną: Innovative HELLFIRE?
Skład z pudełka:
Ephedran Brand Extract 150 mg C. Fimbriata (pregnane + megastigmane glycosides)
Thermocore Blend:
Caffeine Anhydrous, Black Tea P.E. 20% (Theaflavins), Greentea P.E. 98% (50% EGCE), P-Phenethylamine Hcl,  Evodiamine 98%, Coleus Forskohlii, Alpha Yohimbine P.E. 8%, Peppermint (menta piperita)
[ external image ]
  • 361 / 12 / 0
Hmm, po pierwsze mała dawka fluksy, po drugie z tego co na szybko przejrzałem te substancje to uważam, że nie powinno się nic stać. Wysyp z tabletki trochę i testuj coraz większe dawki.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Wczoraj z koleżanką umówiłam się na branie DXM, a skubana zaskoczyła mnie i przyniosła również wellbutrin. Miałam trochę obawy, że to kiepskie połączenie ale ciekawiej przekonać się na własnej skórze.
150mg dex + 300mg well.
bardzo dobrze nam się rozmawiało, ale ogólnie faza nie była jakaś konkretna, w ciągu 4 pierwszych godzin było więcej szczęścia i przyjemności, a później dziwnie nieswojo na DXM. spać za bardzo w nocy nie mogłam, a dzisiaj caly dzien jak zombi sie czuję.
Nie polecam, bo chyba po prostu nie warto
Maha Mantra
  • 54 / / 0
Z moich doświadczeń *wynika że SSRI totalnie nie łączy się z kwasem. Fazy żadnej, może jedynie zmieniona percepcja, ale nie wiem bo najczęściej przed kwasem było zioło... Natomiast dmt działa dobrze.
Mdma podobnie jak na kwasie - żadnego działania.
Mefedron - gites majonez, działał jak należy

Jakniewiem, a biorąc neuroleptyk nie zniwelujesz sobie działania kwasu? Tak mi sie wydaje, że skoro działa na urojenia to również może zmniejszyc jak nie zahamować lsd. Ale mogę się mylić

* ad - 666
Ostatnio zmieniony 09 października 2015 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: podkreślono
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 4 / 0
To przeciez indywidualna sprawa.

Co do dragow i ssri, marnacja w tym przypadku sa opio, raz dzialaja nalezycie, raz w ogole. Na szczescie w pewnym czasie potrzebowalem sladowej ilosci ssri to nie zaburzalo dzialania stymulantow i psychodelikow.
  • 26 / / 0
Witam, wie ktos moze o laczeniu ssri (trazodon, trittico 100mg) + noopept, beda jakies interakcje?
Uwaga! Użytkownik tymcz_k nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 25 / 0
tymcz_k pisze:
Witam, wie ktos moze o laczeniu ssri (trazodon, trittico 100mg) + noopept, beda jakies interakcje?
Żadnych nie ma przecwskazań.
  • 192 / 20 / 0
bupropion z biedaketonami, opioidami, DXM nie stanowi problemu ani nie zmienia działania.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.