Ma ktoś podobne problemy? Coś może pomóc?
No cieszę się bardzo, ale jak mówiłem, u mnie i wielu innych ludzi wygląda to gorzej.
Zresztą, zawsze mówię Pani doktor, że jakiekolwiek leczenie wdrażamy, nie może osłabiać mi funkcji seksualnych, ponieważ to chyba jedyna rzecz, która działa u mnie bardzo prawidłowo.
21 grudnia 2022vitaliswag1337 pisze: Trazodon, Mirtazapina i inne pigułki nie działają... Orgazm spłycony i penis jakiś niewrażliwy na bodźce przed braniem SSRI popęd był cały czas na wysokim poziomie
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.