Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
newbe pisze:Bill pisze:świry :nuts:qvintix pisze: Hehe...ja dzisiaj hardkoruje - 2,5g benzydaminy + 450mg DXM + Maraton filmowy w moim małym, ciemnym, klaustrofobicznym pokoju z samymi filmami grozy + spacer w nocy z psem przy torach ;]
Powinno być ostro ]
Ehhhh, pięknie ... sam bym tak chciał ...
Śnieg padał w pokoju, a on czuł jak mu się na rękach roztapia... jak go złapie to go wypytam o to dokładnia :D
Po dzisiejszym robię przerwę
Bill pisze: Też jestem ciekaw, jeżeli ktoś próbował niech opisze wrażenia. A może ktoś uwarza, że to niebezpieczne? Ja generalnie preciwwskazań nie widze, ale może o czymś nie wiem?
Sam miks wydaje się być interesujący, kwasowe myślenie, zmiana percepcji, mieszanie się zmysłów, efekty wizualne + benzydaminowe pobudzenie i bardzo realistyczne halucynacje.
Może być ciekawie, ale zaleca się ostrożność, zwłaszcza że to jak na razie terra incognita.
Co do samego tripu wydaje mi się, że powinno być zajebiście. Ale zastanawiam się kiedy co zjeść? Tak myśle, że godzina 0 2g benzy godzina 1,5 karton i jeszcze ewentualnie godzina 5-7 tak z 600mg DXM. Co o tym myślicie? DXM pięknie łączy się z benzydamina i LSD więc z oboma naraz pewnie też.
czekam z niecierpliwością na TRa
pomysł na miks dość ciekawy :-)
ja to myślałem nad DragonFly + Benza + DXM, czyli wmiarę podobnie, tylko jeszcze bym dorzucił kodeiny dla testu i dla zwiększenia przyjemności i jako zabezpieczenie anty-BT ;-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
nie zapomnij lecytyny, po takiej ilości benzy możesz mieć kłopot z zapamiętaniem fazy...
będziesz sam czy ktos będzie Cię pilnował?
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: @ Bill
nie zapomnij lecytyny, po takiej ilości benzy możesz mieć kłopot z zapamiętaniem fazy...
będziesz sam czy ktos będzie Cię pilnował?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.