Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś tu usiłuje siać defetyzm, bo się obawia ćpuńskiej konkurencji
[/quote]
Bardzo bym chciał żeby tak było bo wydałem na rzeczony mak swoje ostatnie pieniądze :-( możliwe ze trafiłem na nieklepliwą serię w serii ale przysięgam że w przypadku tego mojego konkretnego maku mówię prawde :finger:
pierdolony
niekoniecznie. bylo sporo opini, ze ten mak dziala slabo :-)
jak nie mozecie dojsc do porozumienia to wyślijcie mi mak a ja przeprowadzę ekspertyzę jako ćpuński biegły. albo wrzućcie do mojego pojemnika
dziękujemy dziękujemy
[ external image ]
Małe paczki .52 w ilości 1kg bez tolerki (cale lato) oceniam 4/10
Miks tych dwóch w ilości 2kg 6/10
Bakalland .52 dalej w ilości 1kg dzis+1mg xanax i jest wypas
03 października 2018eth0 pisze:Odtrułem się. Na całe 3 dni.02 października 2018Seken pisze: Eth0 ty czasem nie miales sie odtruc juz pare tygodni temu?
Jestem za słaby i obecnie to jest dla mnie nie do przejścia, jak będę mieć inną sytuację życiową to pojadę na detoks do szpitala, a na razie się ratuje makiem.
A brałem w tym tygodniu .35 kerfa, więc tolerka mi i tak spadła na pewno. Wczoraj nawet 1.25kg tego .35 kerfurowskiego zadziałało lepiej....
Straszna nędza, wkurwiłem się tylko. A specjalnie medytowałem nad stoiskiem i wybrałem lepiej wyglądające nasiona, które ładnie oblepiały.
Ja biorę raz mak raz kodę, dzięki temu tolerka jakby wolniej skacze, albo to po prostu moje osobiste odczucia.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.